Veiligheid en Security

11 opleidingen en cursussen gevonden in Veiligheid en Security
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (2) Volledige MBO-opleidingen (2) Brancheopleidingen (3) Beroepsopleidingen (3)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Integrale veiligheid nvao
Wil jij bijdragen aan een veiligere samenleving? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding HBO Integrale veiligheid van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 170,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid Nieuw
Een eerste kennismaking met de hbo-opleiding Integrale Veiligheid. Studeer in je eigen tempo en behaal in 6 maanden je certificaat. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving Nieuw
Leer in 3 maanden integraal veiligheidsbeleid ontwikkelen. Je kijkt naar de invloed van veiligheidsbeleving op het gedrag van mensen. Studiegids ontvangen?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Beveiliger wettelijk erkend
Wil jij werken in de beveiliging? Start dan de MBO-opleiding Beveiliging en wordt opgeleid tot beveiliger. Wil jij de gratis gids of proefles ontvangen?
12 of 20 maanden Vanaf € 31,50 p/m
MBO Coördinator beveiliging wettelijk erkend
Mbo-opleiding Coördinator beveiliging van het NTI: een leidinggevende functie in de beveiliging! Schrijf je nu en profiteer van aantrekkelijke kortingen.
9, 12 of 18 maanden Vanaf € 42,19 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Particulier onderzoeker
Wil jij discreet en integer onderzoek leren doen? Dan is de opleiding Particulier onderzoeker echt iets voor jou! Bij NTI studeer je op jouw manier.
12 maanden Vanaf € 45,00 p/m
Certificaat Beveiliging C
Doorgroeien in je werk als beveiliger? De vakopleiding bereidt je voor op de SVPB-examens Coördinator beveiliging. Je leert alle benodigde vakkennis.
6 maanden Vanaf € 62,63 p/m
Certificaat Beveiliging B
De cursus certificaat Beveiliging B leert je alle vakkennis. Start met deze theoretische opleiding en behaal binnen 6 maanden het certificaat.
6 maanden Vanaf € 50,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Horecaportier
Wil je graag horecaportier worden bij bijvoorbeeld een discotheek, kroeg of café? Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 32,13 p/m
Event Security Officer
Wil je werken als beveiliger tijdens evenementen zoals concerten en feesten? Dan is de cursus Event Security Officer van het NTI echt iets voor jou!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 28,38 p/m
Agressietraining
Hoe voorkom je agressiviteit en hoe ga je met agressie om? Dit leer je in 3 maanden in de cursus Omgaan met agressie van NTI.
3 maanden Vanaf € 61,88 p/m