Gedrag en Maatschappij

41 opleidingen en cursussen gevonden in Gedrag en Maatschappij
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (6) HBO Associate degrees (1) Korte HBO-programma's (7) Post-HBO (2) Volledige MBO-opleidingen (5) Basisopleidingen (4) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (4)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao
HBO SPH - Jeugdzorgwerker leidt jou op tot een professional in de jeugdzorg. Je behaalt een bachelordiploma in 3/4 jaar. Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Welzijn en zorg voor ouderen (MWD) nvao
Lijkt het jou leuk om met ouderen te werken en hun sociale leven te verbeteren? Volg dan de HBO MWD opleiding - Welzijn en zorg voor ouderen van NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Hulp- en dienstverlening nvao
Is uitdagend en belangrijk werk in de hulpverlening iets voor jou? Kies dan voor de HBO MWD opleiding - Hulpverlening van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Cultuur en Maatschappij (MWD) nvao
Ben jij maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in cultuur & maatschappij? Volg dan de HBO MWD opleiding - Cultuur & Maatschappij van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Hulpverlening nvao
Sociaal Pedagogische Hulpverlening met specialisatie Hulpverlening van het NTI: schrijf je nu in en profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
Toon nog 1 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
Bij Hogeschool NTI word je opgeleid voor diverse beroepsgroepen binnen het werkveld van de jeugdzorg. Enthousiast? Ontvang de gratis studiegids of proefles
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work
Wil jij je verdiepen in signaleren en preventie? Volg het korte HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Groepsdynamica
Wil jij je verdiepen in het gedrag van groepen? Dan is het korte HBO-programma Groepsdynamica van NTI iets voor jou! Behaal in 3 maanden je certificaat!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Social work
Wil jij je verdiepen in het beroep van social worker? Volg dan het Kort HBO-programma Social Work van NTI. Al binnen 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Kort HBO-programma Jeugdwerker
Wil jij je verdiepen in de jeugdzorg? Volg het korte HBO-programma Jeugdwerker van NTI. In 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Kort HBO-programma Methodisch werken Nieuw
Wil jij je verdiepen in methodieken uit de sociale sector? Dan is het korte HBO-programma Methodisch werken van NTI iets voor jou! Vraag de gids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 2 Korte HBO-programma's

Post-HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Filosofie
Ben jij geïnteresseerd in Filosofie? Dan is Post HBO Filosofie van NTI iets voor jou! Vraag de gratis studiegids aan.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Post HBO Verlies en rouwbegeleiding
Wil jij rouwenden leren begeleiden? Dan is Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van NTI iets voor jou. Schrijf je vandaag nog in en start morgen al!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener wettelijk erkend
Wil je een sociaal maatschappelijke dienstverlener opleiding volgen? Dat kan bij NTI! Binnen 2 jaar heb jij je MBO-diploma. Geen vooropleiding vereist.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,17 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg? Kies voor de MBO opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg van NTI! Schrijf je vandaag nog in!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker wettelijk erkend
Met de erkende diploma 'MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4' op zak kun je aan de slag bij o.a. een kinderdagverblijf. Je kunt elke dag starten! Nu met korting!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 35,48 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener
Na de basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener kun jij anderen helpen. Je kunt elke dag starten en er is geen vooropleiding vereist.
6 maanden Vanaf € 111,00 p/m
Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Met de Basisopleiding SPW Kinderopvang leer je alle theorie van de volledige MBO-opleiding van het NTI. Start vandaag nog en studeer op je eigen manier.
6 maanden Vanaf € 116,66 p/m
Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg
Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg begeleid je cliënten met een beperking. Spreekt dit je aan? Start met opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg!
6 maanden Vanaf € 126,00 p/m
Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Wil je persoonlijk begeleider van specifieke doelgroepen worden? Start met deze opleiding. Geen stage en geen vooropleiding nodig! Lees meer.
6 maanden Vanaf € 162,50 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Stresscounseling
Met de opleiding Stress counseling word je professioneel stresscounselor. Je kunt elke dag starten. Bekijk het programma of vraag de gratis studiegids aan.
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 68,85 p/m
Horecaportier
Wil je graag horecaportier worden bij bijvoorbeeld een discotheek, kroeg of café? Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 31,20 p/m
Bedrijfscounseling
Wil je professioneel bedrijfscounselor worden? Start dan met de opleiding Bedrijfscounseling en haal het branche-erkende diploma. Lees meer!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 68,70 p/m
Relatiecounseling
Help anderen met hun relaties en volg de opleiding Relatiecounseling. Geen vooropleiding vereist, dus schrijf je vandaag nog in met korting!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 68,70 p/m
Personal branding
De cursus Personal branding helpt jou in je loopbaan. Je vindt door Personal branding de juiste baan en je maakt gemakkelijker promotie. Start vandaag nog!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 69,60 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Filosofie
Stilstaan bij de dingen die vanzelfsprekend zijn staat centraal in de uitgebreide cursus Filosofie van het NTI. Leer meer over filosofie en schrijf je in.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 30,30 p/m
Leren leidinggeven
Wil jij de basis leren van effectief leidinggeven? Start dan nu met de cursus Leren Leiden van het NTI. Vraag de gids aan en start vandaag nog!
6 maanden Vanaf € 73,50 p/m
Algemene ontwikkeling
De NTI-cursus Algemene Ontwikkeling is voordelig en flexibel. Spijker in korte tijd je algemene kennis bij zodat je overal over mee kunt praten!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 21,30 p/m
Politieke theorieën
Vind jij de politiek bijzonder interessant en wil je je hierin verdiepen? Kies voor de cursus Politieke theorieën van het NTI! Start vandaag nog.
6 maanden Vanaf € 62,60 p/m