Gedrag en Maatschappij

84 opleidingen en cursussen gevonden in Gedrag en Maatschappij
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (4) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (52) Post HBO (3) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (1) MBO Basisopleidingen (3) Losse modules (4) MBO Keuzedelen (5) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (1)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao
Een psycholoog is onmisbaar bij mentale problemen. Behaal de titel Bachelor or Science met de HBO opleiding Toegepaste Psychologie. Doe snel de proefles!
36 maanden Vanaf € 209,95 p/m
HBO Bachelor Social Work nvao
HBO opleiding Social Work studeren in deeltijd? Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI. Studeren waar en wanneer jij wilt!
36 maanden Vanaf € 219,95 p/m
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je kinderen en ouders adviseren, begeleiden en coachen. Interesse in deze verantwoordelijke rol? Doe de proefles!
36 maanden Vanaf € 239,95 p/m
HBO Bachelor European studies nvao
HBO Opleiding European studies studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 239,95 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
HBO Associate degree Jeugdwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 219,95 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
HBO Kinderopvang studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Start vandaag nog en verdien je Associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 219,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Criminologie
Verdiep je in criminaliteit met de korte opleiding Criminologie. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma Jeugd- en gezondheidspsychologie
Volg de korte opleiding Jeugd- en gezondheidspsychologie en leer alles over de normale én problematische ontwikkeling van kinderen en jongeren!
12 maanden Vanaf € 259,00 p/m
HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding
Met het HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding ontwikkel je de essentiële vaardigheden om anderen te begeleiden naar persoonlijk en professioneel succes.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Organisatie Social Work
Het HBO-programma Organisatie Social Work leert je over de samenwerking met diverse stakeholders en het creëren van impact binnen de sociale sector.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Risico’s in opvoeding en ontwikkeling
Met het HBO-programma Risico’s in opvoeding en ontwikkeling leer je alles over het herkennen en aanpakken van risicofactoren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 47  HBO-programma's

Post HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Filosofie
Post-HBO opleiding Filosofie studeren in deeltijd? Wil jij je op hbo-niveau verdiepen? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en ga voor een post-hbo opleiding.
9 maanden Vanaf € 284,95 p/m
Post HBO Verlies en rouwbegeleiding Vernieuwd
Volg de opleiding Rouwbegeleiding op hbo-niveau bij NTI, en leer alles over het begeleiden van rouwenden op diverse manieren!
9 maanden Vanaf € 284,95 p/m
Post HBO Remedial teaching
Post hbo-opleiding remedial teaching volgen in deeltijd? Wil jij je verdiepen op hbo-niveau? Ervaar FlexibelStuderen® en ga voor een post-hbo opleiding.
12 maanden Vanaf € 284,95 p/m

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Sociaal Werker wettelijk erkend
Kom jij graag op voor mensen die het wat moeilijker hebben? Na de opleiding MBO Sociaal werker kun jij je inzetten als professional. Doe de proefles!
24 maanden Vanaf € 89,95 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Sociaal werker
Met de basisopleiding MBO Sociaal werker leer je de basis om mensen te activeren en ondersteunen in 6 maanden. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg
Maak van anderen helpen je werk! Ontdek of dit beroep bij je past met de MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 194,95 p/m
MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg
Help jij graag anderen en wil jij hier je werk van maken? Ontdek snel of dit bij jou past en volg de MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 194,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Gedrags- en psychiatrische problematiek
Volg de MBO-module Gedrags- en psychiatrische problematiek en leer alles over psychische ziektes en stoornissen en hoe hiermee om te gaan.
3 maanden Vanaf € 139,95 p/m
MBO-module Pedagogiek voor de pedagogisch medewerker
Met de MBO-module Pedagogiek voor de pedagogisch medewerker ontwikkel je essentiële vaardigheden en leer je alles over opvoeding en gedrag van kinderen en jongeren.
3 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO-module Pedagogiek en Sociologie
Volg de MBO-module MBO-module Pedagogiek en Sociologie en duik in de onderwerpen binnen de context van het sociale domein. Starten kan elke dag!
3 maanden Vanaf € 179,95 p/m
MBO-module In gesprek met ouders en kinderen
Met de MBO-module In gesprek met ouders en kinderen ontwikkel je essentiële communicatievaardigheden. Je leert actieve gesprekstechnieken, observeert non-verbale signalen en geeft constructieve feedback.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 234,95 p/m
MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar
Met deze cursus BSO leer jij in 3 maanden kinderen van 8 tot 12 jaar begeleiden op de BSO. Een mooie aanvulling op je cv. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 184,95 p/m
MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny
Met de erkende MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je alles over het zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de kinderen binnen het gezin.
6 maanden Vanaf € 109,95 p/m
MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen
Met deze erkende MBO cursus EMB duik je nog dieper in de wereld van de Ernstig meervoudige beperkingen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 234,95 p/m
MBO Keuzedeel Jongerenwerk
Met het erkende MBO keuzedeel Jongerenwerk ontwikkel je jezelf tot professional in jongerenwerk en maak je écht impact op de toekomst van jongeren.
3 maanden Vanaf € 129,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Schuldhulpverlener
Wil jij een schuldhulpverlener worden? Volg de opleiding Schuldhulpverlening en help mensen financieel uit de put. Vraag de gratis studiegids aan!
12 maanden Vanaf € 89,96 p/m
Inclusief werken Nieuw
Wil jij meer leren over inclusiviteit in het sociale domein? Volg de beroepsopleiding Inclusief werken bij NTI en leer alles over diversiteit op de werkvloer!
4 maanden Vanaf € 224,96 p/m
Diversiteit in de counseling
Tijdens de opleiding Diversiteit in counseling krijg je een inleiding in counseling en leer je omgaan met verschillen in achtergrond. Start vandaag!
9 maanden Vanaf € 62,96 p/m
Cliëntbegeleiding in de counseling
Meer weten over Cliëntbegeleiding in de Counseling? Start vandaag nog en verbeter je skills als counselor! Studeren waar en wanneer het jou uitkomt.
9 maanden Vanaf € 62,96 p/m
Counseling
Word professioneel counselor met de opleiding Counseling van NTI. Je kunt elke dag starten. Bekijk het programma of vraag de gratis studiegids aan.
18 maanden Vanaf € 103,46 p/m
Toon nog 1  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Filosofie
In de cursus Filosofie van NTI staat stilstaan bij de dingen die vanzelfsprekend zijn centraal. Filosoferen kun je leren met deze uitgebreide cursus!
6 maanden Vanaf € 35,96 p/m