Toerisme en Cultuur

8 opleidingen en cursussen gevonden in Toerisme en Cultuur
Snel naar: HBO-programma's (2) Post-HBO (1) Beroepsopleidingen (1) Cursussen (4)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Europakunde
Verdiep je in 3 maanden in de organisatie en het beleid van de Europese unie. Je volgt vakken uit de erkende HBO Bachelor European studies.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma European cultures
Ben jij geïnteresseerd in Europese culturen? Deze korte opleiding op hbo-niveau is onderdeel van de erkende HBO European Studies. Studiegids ontvangen?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Post-HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Kunstgeschiedenis
Ben jij geïnteresseerd in Kunstgeschiedenis? Dan is Post HBO Kunstgeschiedenis van NTI iets voor jou! Vraag de gratis studiegids aan.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Start je eigen evenementenbureau
Na Evenementen opleiding kun jij direct je eigen bedrijf starten. Je hebt alle kennis in huis van een topondernemer én evenementenorganisator. Meer weten?
7, 9 of 11 maanden Vanaf € 83,50 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Cultuurgeschiedenis
Start een zoektocht naar het verleden met de uitgebreide cursus Cultuurgeschiedenis van het NTI! Je leert alles over de cultuurgeschiedenis van Europa.
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 29,38 p/m
Wereldgodsdiensten
Tijdens deze boeiende en leuke NTI-cursus leer je veel over de 5 wereldgodsdiensten: christendom, islam, het jodendom, het hindoeïsme en boeddhisme!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 34,38 p/m
Wereldliteratuur
Heb jij interesse in wereldliteratuur en houd je van lezen? Dan is de cursus wereldliteratuur van NTI iets voor jou! Schrijf je vandaag in en start morgen.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 42,25 p/m
Boeddhisme
Wil jij graag meer over boeddhisme leren? Met de cursus Boeddhisme van NTI verrijk je je kennis over deze interessante stroming. Schrijf je vandaag nog in!
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 27,38 p/m