Informatica, PC en Internet

23 opleidingen en cursussen gevonden in Informatica, PC en Internet
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) Korte HBO-programma's (2) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (11)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Informatica nvao
Ben jij een ambitieus persoon die zich wil ontwikkelen tot IT-specialist op HBO bachelor niveau? Dan is de hbo-opleiding Informatica van NTI iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor Business IT en Management nvao
Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Dan is de hbo-opleiding Business IT & Management iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Informatica/computergerichte vakken I
Met het hbo-programma Informatica verwerf je de basiskennis op het gebied van databases, gegevensmodellering, SQL en gegevensmodellering. Start vandaag!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Kort HBO-programma Informatiemanagement II
Maak kennis met Informatica. Leer meer over bedrijfsprocessen, informatiseringseconomie en systeemontwikkeling. Start vandaag nog!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Webshop starten
Wil je graag een webshop starten of je webshop optimaliseren en zorgen dat deze beter te vinden is? Dan is de Webshop starten zeker wat voor jou!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 16,67 p/m
Desktop Publishing (DTP)
Wil je vormgever worden? Start dan nu met de opleiding Desktop Publishing (DTP) van het NTI. Geen vooropleiding vereist. Vraag nu de studiegids aan!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 26,70 p/m
AutoCAD
Met de cursus AutoCAD leer je technisch tekenen voor de architectuur, bouwkunde of techniek. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 32,10 p/m
Blind typen
Leer blind typen met tien vingers tijdens deze typecursus. Deze cursus volg je op je eigen manier en je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan!
2, 3 of 4 maanden Vanaf € 33,00 p/m
Webredacteur
Maak zelf jouw eigen spectaculaire website en leer hoe je de beste webteksten schrijft. Creatief en leerzaam met de uitgebreide cursus van het NTI.
9, 12 of 16 maanden Vanaf € 28,85 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Webdesign
Volg de cursus Webdesign van NTI en leer zelf een website maken. Al in 6 maanden kun je deze cursus afronden. Schrijf je nu in en begin morgen!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 17,09 p/m
Office
Ben je op zoek naar een praktische cursus Office? Volg dan de cursus Office van NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 26,10 p/m
Excel
Wil jij beter leren werken met Excel? Volg de Excel-cursus van NTI en krijg het programma helemaal onder de knie. Je kunt elke dag starten! Proefles doen?
2 maanden Vanaf € 81,30 p/m
Word
Tijdens de praktijkgerichte NTI-cursus Word leer je op een handige en efficiënte manier snel foutloze teksten maken in Microsoft Word. Snel en voordelig!
2 maanden Vanaf € 81,38 p/m
PowerPoint
Tijdens de praktijkgerichte PowerPoint leer je de meest uitnodigende en flitsende presentaties op de computer maken. Snel en voordelig bij het NTI!
2 maanden Vanaf € 78,00 p/m
Toon nog 6 Cursussen