Informatica, PC en Internet

65 opleidingen en cursussen gevonden in Informatica, PC en Internet
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (19) Volledige MBO-opleidingen (1) MBO Basisopleidingen (1) Losse modules (4) MBO Keuzedelen (5) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (10) Cursussen (21)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Informatica nvao
Met HBO Informatica deeltijd van NTI ontwikkel jij je tot IT-specialist op HBO bachelorniveau. Je studeert in je eigen tempo. Inclusief vakliteratuur!
36 maanden Vanaf € 219,95 p/m
HBO Bachelor Business IT en Management nvao
Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Dan is de hbo-opleiding Business IT & Management iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 259,95 p/m
HBO Bachelor Communicatie nvao
HBO Bachelor Communicatie: word communicatieprofessional, van pr en mediarelaties tot interne- en marketingcommunicatie. Studeer in je eigen tempo.
36 maanden Vanaf € 229,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma IT-architectuur en -infrastructuur
Volg de IT-architectuur en -infrastructuur opleiding en ontdek hoe je IT-systemen nog beter laat functioneren. Studeer in eigen tempo!
6 maanden Vanaf € 284,95 p/m
HBO-programma IT-Services
Je verder ontwikkelen in IT-servicemanagement? Dat kan tijdens de opleiding IT-Services.
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma IT Management
Iedere organisatie heeft te maken met partners en IT-systemen. In de opleiding IT Management leer je hoe je IT en andere schakels in de keten inricht.
6 maanden Vanaf € 284,95 p/m
HBO-programma IT & Compliance
Volg de opleiding IT & Compliance op hbo-niveau en leg de link tussen IT-systemen, digitalisering en de wet- en regelgeving, met focus op compliance.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Recht en digitale innovatie
Volg de opleiding Recht en digitale innovatie op hbo-niveau en leer wat de wereldwijde digitalisering doet met onze wet- en regelgeving. Starten kan direct!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 14  HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker ICT support wettelijk erkend
Leer in deze opleiding alles over computers en word onmisbaar voor andere. Volg bij NTI de MBO opleiding ICT support voordeliger met het STAP-budget!
16 maanden Vanaf € 84,95 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Medewerker ICT support Vernieuwd
Met de basisopleiding Medewerker ICT support kan je na 6 maanden aan de slag als belangrijke technische schakel binnen een bedrijf. Doe de proefles!
6 maanden Vanaf € 124,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Hardware en Software
Met de MBO-module Hardware en Software leer je alles over de kernbegrippen van de ICT-wereld. Word een expert in dit het vakgebied!
3 maanden Vanaf € 139,95 p/m
MBO-module Patiëntenzorg en ICT
Volg de MBO-module Patiëntenzorg & ICT en ontdek de schakel tussen technologie en zorg, logistieke processen en de organisatie van patiëntenzorg.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO-module Digitaal ondernemen Nieuw
Tijdens deze MBO-module ontdek je de kracht van digitaal ondernemen! Vergroot je markt, bereik meer klanten, en werk efficiënter met digitale tools.
6 maanden Vanaf € 109,95 p/m
MBO-module Verbindingen in hardware en software Nieuw
De erkende MBO-module Verbindingen in hardware en software zorgt voor een sterke basiskennis en opent deuren naar kansen in de technologische wereld.
   

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Kleurvormgeving
Meld je aan voor het MBO Keuzedeel Kleurvormgeving en ga als professional aan de slag in de wereld van interieur en kleur! Van intake tot presenteren.
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO Keuzedeel Agile game productie
Ontdek de dynamische wereld van game productie met het MBO Keuzedeel Agile game productie. Leer hoe je slim te werk gaat in elke fase van het gameontwikkelproces.
3 maanden Vanaf € 99,95 p/m
MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden basis
Met dit keuzedeel spijker je in 3 maanden je digitale vaardigheden bij op basisniveau. Haal een erkend mbo-certificaat! FlexibelStuderen® doe je bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden gevorderd
Digitale vaardigheden komen overal van pas! Met deze cursus van 3 maanden kun jij je werk straks nog beter doen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Keuzedeel Basis programmeren
Ontdek de verschillende programmeertalen en leer met deze cursus programmeren een eenvoudige applicatie te ontwikkelen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
6 maanden Vanaf € 104,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Desktop Publishing (DTP)
Wil je grafisch vormgever worden? Start nu met de opleiding Desktop Publishing (DTP) van NTI. Geen vooropleiding vereist. Vraag nu de studiegids aan!
12 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Vakopleiding Webdesigner
Met de opleiding Webdesign leer jij hoe je efficiënte websites voor bedrijven kunt bouwen en hoe je je eigen bedrijf kunt starten! Vraag de studiegids aan!
10 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Webshop starten
Wil je een eigen webshop starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg de cursus Webshop starten en spreek je klanten aan. Doe de proefles!
4 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Blind typen
Blind leren typen met tien vingers en zonder te kijken? Volg de cursus Blind typen en typ als een professional. Vraag nu de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Business Intelligence
Volg de korte opleiding Business Intelligence van NTI en duik in de wereld van analyses, data, business intelligence en accurate informatievoorziening.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 5  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Office
Word, Excel, Powerpoint en Outlook hebben geen geheimen meer voor je na de cursus Microsoft Office. Studeren kan op je eigen tempo. Doe de proefles!
6 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Allround Online Marketeer
Online marketeer worden? Leer door het gebruik van SEO, SEA en Google Analytics een website beter vindbaar te maken. Begin vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Excel
Wil jij de belangrijkste functies van Excel onder de knie hebben? Met de cursus Excel word jij expert en bespaar je jezelf tijd! Handig? Doe een proefles!
2 maanden Vanaf € 99,95 p/m
Photoshop
Heb jij de behoefte op te leren photoshoppen? Volg dan de cursus Photoshop en maak kennis met de basis van Adobe Photoshop. Doe nu de proefles!
6 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Programmeren met Python
Wil jij graag leren programmeren? Ontdek de relatief makkelijke en compacte programmeertaal tijdens de Python cursus. Vraag nu de studiegids aan!
Eenmalig Vanaf € 224,95
Toon nog 16  Cursussen