Zorg en Welzijn

30 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO-programma's (1) Volledige MBO-opleidingen (11) Basisopleidingen (7) Brancheopleidingen (1) Kort MBO (2) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (3)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 52,31 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
Na MBO Helpende zorg en welzijn van NTI maak jij het verschil in de levens van mensen. Vraag de gratis studiegids aan!
12, 16 of 24 maanden Vanaf € 42,19 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de MBO-opleiding Verzorgende IG van het NTI MBO-College.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend
Kraamverzorgster worden? Volg de MBO-opleiding Kraamzorg & haal een erkend diploma. Inclusief gratis praktijkdagen! Gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
Toon nog 6 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 of 9 maanden Vanaf € 54,75 p/m
Basisopleiding Verzorgende IG
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de Basisopleiding Verzorgende IG van NTI.
6 maanden Vanaf € 125,44 p/m
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 72,56 p/m
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 77,25 p/m
Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
Wil jij leren hoe je specifieke doelgroepen zoals ouderen en gehandicapten kunt begeleiden? Start met de basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen!
6 of 9 maanden Vanaf € 106,69 p/m
Toon nog 2 Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Medisch pedicure
Wil je je specialiseren als medisch pedicure? Met de opleiding Medisch Pedicure van NTI haal je een branche-erkend diploma. Je studeert in je eigen tempo.
8 of 14 maanden Vanaf € 52,13 p/m

Kort MBO

Studieduur Lesgeld
Kort MBO Doktersassistent
Deze korte MBO-opleiding Doktersassistent leert je alle beroepsspecifieke kennis, zonder dat je stage hoeft te lopen. Je studeert in je eigen tempo.
13 maanden Vanaf € 101,44 p/m
Kort MBO Apothekersassistent
Help cliënten bij hun zorgvraag, leer advies geven, medicijnen verstrekken en meer. Studeer wanneer het jou uitkomt tijdens Kort MBO Apothekersassistent.
12 maanden Vanaf € 101,44 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 24,63 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Kraamzorg
Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 83,00 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 46,88 p/m
Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg
Met de opleiding Maatschappelijke zorg verbreed jij je kennis in 3 maanden. Je kunt elke dag starten bij NTI en je hebt geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 62,50 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 27,88 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 54,25 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m