Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

86 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) HBO-programma's (35) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (6) MBO Basisopleidingen (7) Brancheopleidingen (1) Losse modules (11) MBO Keuzedelen (18) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (4)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 249,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 209,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding
Met het HBO-programma Coaching en gedragsbeïnvloeding ontwikkel je de essentiële vaardigheden om anderen te begeleiden naar persoonlijk en professioneel succes.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma E-health, diversiteit en ethiek
Met het HBO-programma E-health, diversiteit en ethiek leer hoe de gezondheidszorg transformeert. Omarm innovatie en draag bij aan vooruitgang in deze sector.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Diëtistische diagnose en behandeling
Met het HBO-programma Diëtistische diagnose en behandeling ontwikkel je de essentiële vaardigheden om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Begeleiden en adviseren
Het HBO-programma Begeleiden en adviseren ontwikkel communicatievaardigheden om effectief te adviseren.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Inclusief werken binnen Social work
Het HBO-programma Inclusief werken binnen Social work leert je alles over maatschappelijke thema's, diversiteit en inclusie binnen het sociale domein.
6 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 30  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
Wil jij als doktersassistente medische adviezen geven? Met de MBO Doktersassistente opleiding kun je na 2 jaar aan de slag. Volg een gratis proefles!
24 maanden Vanaf € 114,95 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
Heb jij behoefte aan een dankbare baan? Volg de opleiding Helpende zorg en welzijn en help de zwakkeren in de maatschappij. Bekijk de proefles!
18 maanden Vanaf € 99,95 p/m
MBO Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg wettelijk erkend
Met de opleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg niveau 4 behaal je een erkend mbo-diploma in de zorg! Studeer waar en wanneer je wil.
36 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend
Volg de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 en verdiep je onder andere in Verzorgende IG, Kraamzorg en GGZ. Starten doe je direct.
24 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
Ben je sociaal en wil je meer weten over medicijnen? Volg dan de MBO opleiding Apothekersassistent en ontdek het veelzijdige beroep. Bekijk de proefles!
24 maanden Vanaf € 114,95 p/m
Toon nog 1  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Verdiep je met deze opleiding in slechts 6 maanden in het beroep medewerker zorg en welzijn. Bij NTI geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 124,95 p/m
MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg
Maak van anderen helpen je werk! Ontdek of dit beroep bij je past met de MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 194,95 p/m
MBO Basisopleiding Verzorgende IG
Verdiep je in slechts 6 maanden in het beroep Verzorgende IG. Bij NTI volg je de basisopleiding Verzorgende IG extra voordelig met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 164,95 p/m
MBO Basisopleiding Doktersassistent
Tijdens de basisopleiding MBO Doktersassistente leer je in 6 maanden de basisbeginselen van het beroep doktersassistent. Bekijk nu de proefles!
6 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg
Help jij graag anderen en wil jij hier je werk van maken? Ontdek snel of dit bij jou past en volg de MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 194,95 p/m
Toon nog 2  MBO Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Certificaat Individuele Basiszorg Verlenen niveau 2
Behaal jouw MBO certificaat individuele basiszorg verlenen niveau 2 binnen 4 maanden! In samenwerking met de Nationale Zorgklas. Eenvoudig vanuit huis.
4 maanden Vanaf € 184,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Doelgroepen in de maatschappelijke zorg
Tijdens de MBO-module Doelgroepen in de maatschappelijke zorg ontwikkel jij de vaardigheden om effectief te werken met diverse groepen mensen.
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO-module Patiëntenzorg en ICT
Volg de MBO-module Patiëntenzorg & ICT en ontdek de schakel tussen technologie en zorg, logistieke processen en de organisatie van patiëntenzorg.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO-module Pedagogiek en Sociologie
Volg de MBO-module MBO-module Pedagogiek en Sociologie en duik in de onderwerpen binnen de context van het sociale domein. Starten kan elke dag!
3 maanden Vanaf € 179,95 p/m
MBO-module Anatomie, fysiologie en pathologie
Volg de korte MBO-module Anatomie, fysiologie, pathologie. Leer meer over het orgaanstelsel, ademhalingsstelsel, hormoonstelsel en het urinewegstelsel.
3 maanden Vanaf € 79,95 p/m
MBO-module Gedrags- en psychiatrische problematiek
Volg de MBO-module Gedrags- en psychiatrische problematiek en leer alles over psychische ziektes en stoornissen en hoe hiermee om te gaan.
3 maanden Vanaf € 139,95 p/m
Toon nog 6  Losse modules

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Medisch secretaresse
Volg het MBO Keuzedeel Medisch secretaresse en ontwikkel jezelf tot spin in het web binnen medische organisaties. Meld je aan en start direct!
6 maanden Vanaf € 139,95 p/m
MBO Keuzedeel Triage
Volg het MBO Keuzedeel Triage en leer de kunst van het snel én accuraat beoordelen van spoedeisende situaties. Meld je aan en start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO keuzedeel Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening
Volg het MBO keuzedeel Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening en help mee aan een kwalitatief zorgsysteem. Starten kan iedere dag, meld je snel aan!
3 maanden Vanaf € 199,95 p/m
MBO keuzedeel Eerstelijns- en ketenzorg
Volg het MBO keuzedeel Eerstelijns- en ketenzorg en leer alles over een effectieve samenwerking in de eerstelijnszorg. Studeren waar en wanneer je wil!
3 maanden Vanaf € 199,95 p/m
MBO keuzedeel Geneesmiddelenkennis
Volg het MBO keuzedeel Geneesmiddelenkennis duik in de wereld van medicijnen. Leer anderen helpen bij het veilig en effectief gebruik van medicatie.
3 maanden Vanaf € 149,95 p/m
Toon nog 13  MBO Keuzedelen

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Medische Terminologie
Meer weten over medische kwesties? Volg de opleiding Medische Terminologie en ontdek de basiskennis medische terminologie. Doe nu de proefles!
6 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de opleiding Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 74,95 p/m
Zorgethiek en beleid
Volg de opleiding Zorgethiek en beleid en leer hoe je omgaat met morele dilemma's en krijg kennis over juridische onderwerpen uit de gezondheidszorg.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m