Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

43 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (10) Volledige MBO-opleidingen (10) MBO Basisopleidingen (8) Brancheopleidingen (1) MBO Keuzedelen (9) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (1)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 194,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Social work
HBO-programma Social work programma studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een diploma.
10 maanden Vanaf € 269,95 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
HBO Programma Inleiding in de pedagogiek studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
HBO Programma Sociale ontwikkeling van het kind studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Anatomie en fysiologie voor de diëtist Nieuw
Leer alles over de bouw en werking van het lichaam, en de rol van voeding hierin. Start direct met de opleiding Anatomie en fysiologie voor de diëtist!
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
HBO-programma Gezondheidspsychologie
HBO Programma Gezondheidspsychologie studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 5  HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
Wil jij als doktersassistente medische adviezen geven? Met de MBO Doktersassistente opleiding kun je na 2 jaar aan de slag. Volg een gratis proefles!
24 maanden Vanaf € 109,95 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
Heb jij behoefte aan een dankbare baan? Volg de opleiding Helpende zorg en welzijn en help de zwakkeren in de maatschappij. Bekijk de proefles!
18 maanden Vanaf € 94,95 p/m
MBO Begeleider maatschappelijke zorg wettelijk erkend Nieuw
Met de opleiding Begeleider maatschappelijke zorg niveau 3 behaal je een erkend mbo-diploma in de zorg! Studeer waar en wanneer je wil. Meld je aan!
24 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg wettelijk erkend Nieuw
Met de opleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg niveau 4 behaal je een erkend mbo-diploma in de zorg! Studeer waar en wanneer je wil.
36 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
Ben je sociaal en wil je meer weten over medicijnen? Volg dan de MBO opleiding Apothekersassistent en ontdek het veelzijdige beroep. Bekijk de proefles!
24 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Toon nog 5  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Verdiep je met deze opleiding in slechts 6 maanden in het beroep medewerker zorg en welzijn. Bij NTI geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 114,95 p/m
MBO Basisopleiding Verzorgende IG
Verdiep je in slechts 6 maanden in het beroep Verzorgende IG. Bij NTI volg je de basisopleiding Verzorgende IG extra voordelig met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 154,95 p/m
MBO Basisopleiding Doktersassistente
Tijdens de basisopleiding MBO Doktersassistente leer je in 6 maanden de basisbeginselen van het beroep doktersassistent. Bekijk nu de proefles!
6 maanden Vanaf € 129,95 p/m
MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg Nieuw
Maak van anderen helpen je werk! Ontdek of dit beroep bij je past met de MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 193,00 p/m
MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg Nieuw
Help jij graag anderen en wil jij hier je werk van maken? Ontdek snel of dit bij jou past en volg de MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg.
6 maanden Vanaf € 193,00 p/m
Toon nog 3  MBO Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Certificaat Individuele Basiszorg Verlenen niveau 2
Behaal jouw MBO certificaat individuele basiszorg verlenen niveau 2 binnen 4 maanden! In samenwerking met de Nationale Zorgklas. Eenvoudig vanuit huis.
4 maanden Vanaf € 194,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 134,95 p/m
MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Het keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel is een nuttige verdieping voor iedereen die in de zorg werkt. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 159,95 p/m
MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie
Met de erkende opleiding Gerontopsychiatrie leer je alles over het werken in de ouderenpsychiatrie. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 199,95 p/m
MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen
Met deze erkende MBO cursus EMB duik je nog dieper in de wereld van de Ernstig meervoudige beperkingen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 219,95 p/m
MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny
Met de erkende MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je alles over het zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de kinderen binnen het gezin.
6 maanden Vanaf € 104,95 p/m
Toon nog 4  MBO Keuzedelen

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Leer de vaktaal van artsen & verpleegkundigen met de cursus Medische Terminologie. Bij NTI volg je deze cursus geheel kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 44,95 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de opleiding Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 44,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
6 maanden Vanaf € 48,34 p/m