Zorg en Welzijn

31 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO-programma's (1) Volledige MBO-opleidingen (11) Basisopleidingen (7) Brancheopleidingen (1) Kort MBO (2) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (3)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Kraamverzorgster worden? Volg de MBO-opleiding Kraamzorg & haal een erkend diploma. Inclusief gratis praktijkdagen! Gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de MBO-opleiding Verzorgende IG van het NTI MBO-College.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 52,31 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
Toon nog 6 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 77,25 p/m
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 of 9 maanden Vanaf € 54,75 p/m
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 72,56 p/m
Basisopleiding Doktersassistente
Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistente op MBO-niveau haal je bij het NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in.
6 of 9 maanden Vanaf € 68,06 p/m
Basisopleiding Verzorgende IG
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de Basisopleiding Verzorgende IG van NTI.
6 maanden Vanaf € 125,44 p/m
Toon nog 2 Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Medisch pedicure Nieuw
Wil je je specialiseren als medisch pedicure? Met de opleiding Medisch Pedicure van NTI haal je een branche-erkend diploma. Je studeert in je eigen tempo.
8 of 14 maanden Vanaf € 52,13 p/m

Kort MBO

Studieduur Lesgeld
Kort MBO Doktersassistent
Deze korte MBO-opleiding Doktersassistent leert je alle beroepsspecifieke kennis, zonder dat je stage hoeft te lopen. Je studeert in je eigen tempo.
13 maanden Vanaf € 101,44 p/m
Kort MBO Apothekersassistent
Help cliënten bij hun zorgvraag, leer advies geven, medicijnen verstrekken en meer. Studeer wanneer het jou uitkomt tijdens Kort MBO Apothekersassistent.
12 maanden Vanaf € 101,44 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 24,63 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Kraamzorg
Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 83,00 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 46,88 p/m
Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg
Met de opleiding Maatschappelijke zorg verbreed jij je kennis in 3 maanden. Je kunt elke dag starten bij NTI en je hebt geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 62,50 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 27,88 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 54,25 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m