Welkom bij NTI

#1

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over NTI

Daarom FlexibelStuderen®

Studeren bij NTI betekent:

  1. Erkende opleidingen, bekende naam
  2. Studeren met veel persoonlijk contact
  3. Voordelig studeren, transparant over kosten

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo, je hebt de regie zelf in handen. Maar er is meer.

Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen®

Ruim aanbod

NTI heeft een ruim aanbod aan opleidingen. Van master, hbo en mbo tot cursussen en talen. Er zit altijd wel iets voor je tussen!

Bekijk het aanbod

FlexibelStuderen® bij NTI

Bij NTI studeer je wanneer het jou uitkomt. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven.

Lees alles over FlexibelStuderen®

Demo Online Leeromgeving

Bij NTI studeer je met een online leeromgeving. Ben je benieuwd hoe de online leeromgeving eruit ziet?

Bekijk hier de gratis demo

Erkende opleidingen

Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt. NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van NTI.

Lees meer over erkende opleidingen