Studeren bij NTI

Welkom bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over NTI

Daarom studeer jij bij NTI op jouw moment

  1. Erkende opleidingen, bekende naam
  2. Studeren met veel persoonlijk contact
  3. Voordelig studeren, transparant over kosten

Je wil je graag ontwikkelen, maar vindt de combinatie van een opleiding met werk en gezin pittig. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom studeer je bij ons op jouw moment! Dit betekent dat jij kiest waar en wanneer je studeert. Maar er is meer.

Bekijk alle redenen om bij NTI te studeren!

Erkende opleidingen

Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt. NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van NTI.

Lees meer over erkende opleidingen

Binnenkijken bij NTI

Ben je benieuwd naar het gebouw waar NTI zich in bevindt? Volg dan een virtuele tour door ons gebouw.

Meer over de virtuele tour

Studeren op jouw moment

Bij NTI kun jij studeren wanneer het jou uitkomt. Je start met een opleiding wanneer jij dat wilt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven. Dus echt studeren op jouw moment.

Lees meer over studeren op jouw moment

Demo Online Leeromgeving

Bij NTI studeer je met een online leeromgeving. Ben je benieuwd hoe de online leeromgeving eruit ziet?

Bekijk hier de gratis demo

Vrijstellingen

Overweeg je te starten met een HBO-opleiding van Hogeschool NTI of een MBO-opleiding van het NTI MBO-College? Maar wil je eerst weten of je voor een aantal modules van de opleiding van jouw keuze vrijstelling aan kunt vragen? Dan kun je op een aantal manieren een vrijstellingsverzoek indienen.

Lees meer over Vrijstellingen