Talen en Taalvaardigheid

Jij wilt je taalvaardigheid ontwikkelen of een taal leren? Voor een taalcursus ben je bij NTI aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod opleidingen op het gebied van talen en taalvaardigheid. Je kunt bij ons studeren op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.  Je kunt elk moment starten met je taalcursus. Begin vandaag nog!

49 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (4) Losse modules (2) MBO Keuzedelen (1) Beroepsopleidingen (8) Talen (30)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Journalistiek nvao
Opleiding HBO Journalistiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 229,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma European cultures
HBO Programma European cultures studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 299,00 p/m
HBO-programma Effectief communiceren
HBO Programma Effectief communiceren studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Journalistiek
Met dit korte programma op hbo-niveau leer je journalistiek schrijven, interviewen en meer. Voor iedereen die zich wil verdiepen in HBO Journalistiek.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
HBO-programma Crossmediaal publiceren
Leer in 6 maanden een journalistiek verhaal te vertellen, het stuk te publiceren en de juiste media te selecteren. Start vandaag en studeer in jouw tempo!
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
Wil jij jouw Nederlands naar een hoger niveau brengen? Bij NTI is de MBO Module Nederlands 3F geheel kosteloos te volgen met het STAP-budget!
3 maanden Vanaf € 82,00 p/m
MBO-module Nederlands 2F
MBO Module Nederlands 2F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 100,00 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 209,48 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Zakelijke communicatie Engels
Jezelf zakelijk uitdrukken in het Engels wordt een piece of cake. Met de cursus Zakelijke Communicatie Engels leer je dit al in 6 maanden. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 45,28 p/m
Zakelijke communicatie Duits
Heb je veel Duitse relaties? Leer in deze cursus zakelijk Duits spreken en schrijven en krijg meer kennis over de Duitse cultuur. Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 45,81 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 45,28 p/m
Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN)
Cursus Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) leidt je op voor het officieel erkende Associatie-diploma. Studeer op je eigen tempo. Lees meer.
5 maanden Vanaf € 63,00 p/m
Zakelijk schrijven
Met de leerzame en leuke cursus Zakelijk Schrijven van het NTI leer je veel tips en trucs zodat je snel goede en zakelijke teksten kan schrijven.
10 maanden Vanaf € 38,76 p/m
Toon nog 3  Beroepsopleidingen

Talen

Studieduur Lesgeld
Spaans voor beginners
Wil jij graag Spaans leren? In 8 maanden heb jij de basis onder de knie en ontvang je een internationaal erkend diploma. Benieuwd? Doe snel de proefles!
8 maanden Vanaf € 33,63 p/m
Frans voor beginners
Met deze online Franse cursus start je bij het begin maar beheers je al snel de basis van de Franse taal. De studie doe je in je eigen tempo. Schrijf je in!
8 maanden Vanaf € 33,63 p/m
Arabisch voor beginners
Arabisch leren voor beginners? Volg dan de taalcursus Arabisch voor beginners en leer in 1 jaar gesprekken te voeren op basisniveau. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 23,73 p/m
Chinees voor beginners
Wil jij Chinees leren spreken, lezen en schrijven? Volg dan de cursus Chinees voor beginners en leer gesprekken te voeren. Vraag nu de studiegids aan!
12 maanden Vanaf € 22,38 p/m
Duits voor beginners
Wil jij in korte tijd Duits leren voor beginners? Tijdens de cursus Duits voor beginners leren je de basisbeginselen van de Duitste taal. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 23,05 p/m
Toon nog 25  Talen