Talen en Taalvaardigheid

35 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO-programma's (1) Losse modules (2) Beroepsopleidingen (5) Talen (24) Cursussen (3)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Professional English
Oefen met Engels spreken, lezen en schrijven en maak kennis met de Britse manier van werken en communiceren in de opleiding HBO Professional English.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
De module Nederlands 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast de module en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m
MBO-module Nederlands 2F
De module Nederlands 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast de module en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Zakelijke communicatie Engels
Wil je beter communiceren je met buitenlandse relaties? Start dan vandaag nog de NTI-cursus Zakelijke Communicatie Engels en word beter in je werk.
6 maanden Vanaf € 43,13 p/m
Zakelijke communicatie Duits
Communiceer je regelmatig met Duitstalige relaties? Dan biedt deze cursus van het NTI uitkomst voor je. Verbeter in korte tijd je vaardigheden!
6 maanden Vanaf € 43,63 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 43,13 p/m
Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN)
Cursus Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) leidt je op voor het officieel erkende Associatie-diploma. Studeer op je eigen tempo. Lees meer.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 45,00 p/m
Zakelijk schrijven
Met de leerzame en leuke cursus Zakelijk Schrijven van het NTI leer je veel tips en trucs zodat je snel goede en zakelijke teksten kan schrijven.
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 31,38 p/m

Talen

Studieduur Lesgeld
Spaans voor beginners
Spaans leren? Schrijf je in voor de cursus Spaans voor beginners van NTI. Je volgt Spaanse les waar en wanneer jij wilt! Vraag de gratis studiegids aan.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 16,88 p/m
Frans voor beginners
Wil jij in korte tijd Frans leren? Start dan de cursus Frans voor beginners. Bij NTI studeer je flexibel, op jouw moment. Gratis studiegids of proefles?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 16,88 p/m
Arabisch voor beginners
Wil jij Arabisch leren spreken, lezen en schrijven? Start dan met de cursus Arabisch voor beginners. Je kunt elke dag starten. Vraag de gratis gids aan!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 16,88 p/m
Chinees voor beginners
Wil jij Chinees leren spreken, lezen en schrijven? Volg dan de cursus Chinees voor beginners van NTI! Schrijf je vandaag nog in en profiteer van korting!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 16,88 p/m
Duits voor beginners
Wil jij in korte tijd Duits leren? Bij NTI studeer je flexibel, waar en wanneer je wilt. Start snel met de cursus Duits voor beginners. Gratis studiegids?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 16,88 p/m
Toon nog 19 Talen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels
Met deze cursus Zakelijk Engels heb je binnen enkele maanden je spreek-, luister-, leesvaardigheid naar een hoger niveau getild. Nu met korting!
2 maanden Vanaf € 116,00 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Heb je regelmatig Duitstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Duitse taal goed te beheersen. Kies voor de Spoedcursus Zakelijke Duits.
2 maanden Vanaf € 96,13 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans
Communiceer je regelmatig met Franstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Franse taal goed te beheersen. Bij NTI leer je dit in enkele maanden.
2 maanden Vanaf € 116,00 p/m