Omschrijving

Perfectioneer je Engels

Beheers je de basics van de Engelse taal, maar schiet je kennis tekort bij moeilijke gesprekken en ingewikkelde artikelen? De cursus Engels voor gevorderden brengt jouw Engels naar een hoger niveau, zowel in gesprekken als op papier. Ook leer je meer over de Engelse cultuur. Na afloop kun je moeiteloos Engelse literatuur en nieuwsartikelen lezen en (zakelijke) gesprekken voeren. De cursus Engels voor gevorderden is een echte must als je wilt werken of studeren in het buitenland, of in een internationale omgeving in Nederland. Met deze compacte online cursus breng je in korte tijd jouw Engels naar B1-niveau. Schrijf je in en ga direct van start!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Daphne Weemaes, 24 jaar, Eindhoven

Heel makkelijk dat je zelf bepaalt wanneer je aan de cursus werkt. Heel makkelijk dat je zelf bepaalt wanneer je aan de cursus werkt. Goed te combineren dus met een baan. Ook de snelle feedback op je huiswerk van de docent is erg fijn.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden fris je je kennis op, breid je je vocabulaire uit en verbeter je zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Je oefent met uitdrukkingen en grammatica. De online lessen passen zich aan jou aan, zodat je extra oefeningen krijgt over de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Net zo lang tot je het perfect onder de knie hebt. Dit doe je aan de hand van verschillende thema's, die je in het studieprogramma hieronder vindt.

De cursus Engels B1 voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentiekader (ERK). Je volgt deze cursus op niveau B1 van het ERK. Lees hier meer over de ERK-niveaus.

Studieprogramma

In de cursus komen onder andere de volgende thema's aan bod:

 • Sociale interacties
 • Herinneringen ophalen
 • (Milieubewust) reizen
 • Zakelijke contacten/telefoongesprekken
 • Literatuur
 • Nieuws(artikelen)
 • Uitvindingen en moderne technologie

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je woorden oefent en je opgedane kennis op de proef stelt. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: onderdelen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Voorkennis voor de cursus Engels B1

Voor deze cursus Engels op niveau B1, beschik je over basiskennis van de Engelse taal (A2-niveau). Je hebt bijvoorbeeld de NTI-cursus Engels voor beginners (A2) afgerond. De kennis van de grammatica heb je onder de knie en je kunt, zonder veel problemen, een alledaags gesprek voeren.

Vragen?

Twijfel je of je niveau aansluit op de cursus of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Afronding

Voor een mooi bewijs van jouw Engelse skills kun je een extern examen afleggen. Meer informatie over de examenmogelijkheden vind je in jouw online leeromgeving.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je ook een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe. Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink het aan bij de inschrijving en ontvang € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Engels ERK B1 1983

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Engels voor gevorderden

4 sterren - gebaseerd op 12 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, man, 29 jaar, Bo29tel

Engels kunnen praten brings me some good feelings!!

de Vries, G.H.

Ik beleef veel plezier aan mijn cursus. Ook het contact via de mail is prima. Wanneer ik iets te vragen heb krijg ik altijd vlot antwoord van mijn docent.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.