Huis en Tuin

9 opleidingen en cursussen gevonden in Huis en Tuin
Snel naar: Volledige MBO-opleidingen (1) MBO Basisopleidingen (1) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (2)

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Interieuradviseur wettelijk erkend
MBO Opleiding Interieuradviseur niveau 4 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
36 maanden Vanaf € 74,95 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Interieuradviseur
MBO Basisopleiding Interieuradviseur studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 119,95 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur
Wil je met indrukwekkende interieurdesigns anderen imponeren? Leer het in de opleiding Binnenhuisarchitect en behaal een vakdiploma. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Vakopleiding Interieurstylist
Heb je oog voor detail en ruimtelijk inzicht? Start dan met de opleiding Interieurstylist en gebruik jouw eigen inzicht en creativiteit! Start nu bij NTI!
12 maanden Vanaf € 47,95 p/m
Technisch tekenen
Tijdens deze opleiding technisch tekenaar leer je wat er allemaal komt kijken bij het maken van bouwkundige tekeningen. Studeren in je eigen tempo bij NTI!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Inleiding Bouwkunde
In deze opleiding krijg je een algemene inleiding in bouwkunde, verdiep je je in draagconstructies en bouwmanagement. Iets voor jou? Lees snel verder!
9 maanden Vanaf € 284,95 p/m
Ontwerp en architectuur
Opleiding Ontwerp en architectuur studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze korte opleiding bij NTI en haal een waardevol diploma.
6 maanden Vanaf € 284,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Binnenhuisarchitectuur
Kun jij ook geen genoeg krijgen van interieurtrends? Met de cursus Binnenhuisarchitectuur leer je hoe je een ruimte stylish inricht. Leuk? Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 31,95 p/m
Zelf klussen
Volg een kluscursus en je hoeft nooit meer een klusser in huis te halen. Start vandaag nog met de cursus Zelf klussen van NTI.
6 maanden Vanaf € 42,95 p/m