Administratie en Economie

Als cijfers en administratie jouw passie zijn, zit je goed bij het NTI. Bij ons kun je een administratie-opleiding volgen of economie studeren op allerlei niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Start vandaag nog met je administratie-opleiding of economische studie!

67 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (2) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (23) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (8) MBO Basisopleidingen (1) Losse modules (6) MBO Keuzedelen (4) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (15) Cursussen (3)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Bij NTI Master of Business Administration (MBA) studeren? Je kan in deeltijd een masteropleiding volgen! Verdien je MBA met een erkend diploma bij NTI.
24 maanden Vanaf € 464,95 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 199,95 p/m
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
De opleiding HBO Commerciële economie gaat in op marketing, sales, trends en (digitale) ontwikkelingen. Klinkt leuk? Start vandaag nog bij NTI.
36 maanden Vanaf € 209,95 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Bedrijfskunde nvao
HBO Associate degree Bedrijfskunde studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 204,95 p/m
Associate degree Financieel management nvao
HBO Associate degree Financieel management studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 189,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Procesmanagement
Volg het programma HBO Procesmanagement en leer alles over procesvernieuwing en procesverbetering. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Sales- en accountmanagement
De Sales- en Accountmanagement opleiding is geschikt om jezelf als salesprofessional op een hoger plan te brengen! Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Inleiding European Studies
Met het HBO-programma Inleiding European Studies leer je van A tot Z alles over de Europese Unie en Europa als politieke en economische speler.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Business development
Met het HBO-programma Business Development leer je hoe je succesvol zaken doet in het buitenland en hoe je taal- en cultuurbarrières overwint.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Financieel Management
Wil jij je graag bezighouden met het managen van de financiën binnen een organisatie? Dan is het hbo-programma Financieel Management iets voor jou.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 18  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist wettelijk erkend
Start de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist op mbo-niveau 4 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO E-commerce specialist wettelijk erkend
Met de mbo-4 opleiding e-commerce specialist leer je de juiste kanalen inzetten om producten te verkopen. Word jij expert in de e-commerce? Schrijf je in!
24 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Allround Assistant Business Services wettelijk erkend
Start de opleiding Allround Assistant Business Services op mbo-niveau 3 vandaag nog. Meld je aan en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma!
24 maanden Vanaf € 89,95 p/m
MBO Commercieel medewerker wettelijk erkend
Met de opleiding Commercieel medewerker leer jij de basisprincipes van marketing en sales. Hoe positioneer jij je het beste op de markt? Start vandaag nog!
18 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Junior Accountmanager wettelijk erkend
Met de opleiding Junior Accountmanager leer jij alles over accountmanagement en verbeter jij jouw marketing skills. Start vandaag nog met jouw opleiding!
24 maanden Vanaf € 119,95 p/m
Toon nog 3  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Business services
Business assistant, management support of receptionist(e) worden? Met de MBO Basisopleiding Business services leer je over dit beroep en de opleidingen.
6 maanden Vanaf € 129,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
Module Rekenen mbo-niveau 2
Module Rekenen mbo-niveau 2 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 119,95 p/m
Module Rekenen mbo-niveau 3
Module Rekenen mbo-niveau 3 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 119,95 p/m
Module Rekenen mbo-niveau 4
Module Rekenen mbo-niveau 4 studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen.
4 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO-module Bedrijfsadministratie
Met de erkende MBO-module ontdek je de essentie van bedrijfsadministratie: financiële transacties, inkoop, verkoop, en meer.
3 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO-module Projectorganisatie
Volg de MBO-module Projectorganisatie en leer alles over projectmatig werken en de fases van een project van A tot Z. Meld je aan en start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 89,95 p/m
Toon nog 1  Losse modules

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Medisch secretaresse
Volg het MBO Keuzedeel Medisch secretaresse en ontwikkel jezelf tot spin in het web binnen medische organisaties. Meld je aan en start direct!
6 maanden Vanaf € 139,95 p/m
MBO Keuzedeel Assisteren bij professional organizing
Tijdens het erkende keuzedeel Assisteren bij professional organizing leer je onder andere organisatievaardigheden, opruimtechnieken, en time management.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk
Met het erkende keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk leer je alles over belastingaangifte en loonberekeningen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 184,95 p/m
MBO Keuzedeel Lean en creatief
Volg het erkende MBO keuzedeel Lean en creatief en ontwikkel flexibiliteit en inventiviteit in organisaties en bij medewerkers.
3 maanden Vanaf € 59,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Administratief medewerker
Volg de opleiding tot Administratief medewerker en behaal de erkende diploma's Basiskennis Boekhouden, Loonadministratie, Calculatie en Nederlands!
12 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Leer in deze cursus de belangrijke aspecten van boekhouden en behaal het erkend diploma Basiskenis Boekhouden (BKB®). Benieuwd? Volg een gratis proefles!
5 maanden Vanaf € 44,95 p/m
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) leer jij alles over financiën en kun je al na 9 maanden aan de slag als boekhouder. Interesse? Volg de proefles!
9 maanden Vanaf € 54,95 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Wil jij weten hoe je goede salarisadministratie voert? Volg dan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie bij NTI! Vraag nu de studiegids aan.
9 maanden Vanaf € 42,95 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie
Is het je ambitie om een administratieve functie te vervullen. Volg dan de opleiding Moderne bedrijfsadministratie (MBA) in 1 jaar. Doe de proefles!
12 maanden Vanaf € 74,95 p/m
Toon nog 10  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Training Financieel Fit Nieuw
Wil jij je oriënteren op de financiële sector of grip krijgen op jouw eigen financiën? Met de training Financieel Fit vergroot je razendsnel je financiële kennis!
Eenmalig Vanaf € 324,95
Budgetcoach
Met de cursus Budgetcoach krijg je inzicht in financiën en help je anderen handiger omgaan met geld. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
8 maanden Vanaf € 64,95 p/m
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
6 maanden Vanaf € 36,95 p/m