Voeding, Gezondheid en Sport

Voeding, gezondheid en sport staan de laatste jaren volop in de belangstelling. Het is daarom een goede keus om bij het NTI een sportopleiding of een opleiding voeding te volgen. Wij bieden je de keuze uit opleidingen op alle niveaus: van cursus tot volledige hbo-opleiding. Bij ons volg je je sportopleiding of opleiding voeding op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.

25 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (2) HBO-programma's (10) HBO 21+ toets (1) Beroepsopleidingen (10) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 194,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Anatomie en fysiologie voor de diëtist
Leer alles over de bouw en werking van het lichaam, en de rol van voeding hierin. Start direct met de opleiding Anatomie en fysiologie voor de diëtist!
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma Pathologie en diëtetiek
Wat is de invloed van medicatie en ziekten op voeding? In de opleiding Pathologie en Diëtetiek beantwoord je deze vraag en ga je praktisch aan de slag.
3 maanden Vanaf € 280,00 p/m
HBO-programma Anatomie en pathologie
Met de opleiding Anatomie en pathologie leer je meer over de bouw en werking van een lichaam, ziektes en medicatie en de invloed van voeding hierop.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
HBO-programma Voedingsmiddelentechnologie
Meer weten over de ontwikkeling van voedingsproducten, voedselveiligheid en receptenleer? Volg het hbo-programma Voedingsmiddelentechnologie.
9 maanden Vanaf € 269,95 p/m
HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek
Met deze korte opleiding (6 mnd) op hbo-niveau leer je over voedings- en levensmiddelenleer, het beroepsveld van een diëtist en meer. Studiegids ontvangen?
9 maanden Vanaf € 269,95 p/m
Toon nog 5  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 79,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Sportmasseur
Liggen jouw ambities bij sport en het verzorgen van mensen? Volg de opleiding Sportmassage en behaal het erkende NGS-diploma. Doe de proefles!
16 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 44,95 p/m
Basisopleiding Fitnessinstructeur
Heb je altijd al in een sportschool willen werken? Dan is Fitness instructeur opleiding de perfecte basis voor een carrière als fitness instructeur.
6 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Medische Terminologie
Leer de vaktaal van artsen & verpleegkundigen met de cursus Medische Terminologie. Bij NTI volg je deze cursus geheel kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 44,95 p/m
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Wil jij anderen graag helpen aan een gezond eet- en leefpatroon? Bij NTI volg je de opleiding Gewichtsconsulent geheel kosteloos met het STAP-budget!
12 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Toon nog 5  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en verschillende visies hierop? Bij NTI volg je de cursus Voedingsleer geheel kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
5 maanden Vanaf € 64,95 p/m