Management en HRM

67 opleidingen en cursussen gevonden in Management en HRM
Snel naar: MBA (1) Masters (4) MBA-programma's (9) Masterprogramma's (4) HBO Bachelor opleidingen (12) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (28) Volledige MBO-opleidingen (2) Basisopleidingen (1) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (1)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Management and Innovation nvao
Volg de Master Management en Innovatie naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal de erkende mastergraad MMI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Projectmanagement nvao
Volg de Master Projectmanagement naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Marketingmanagement nvao
Volg de Master Marketing Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m
Master Human Resource Management nvao
Volg de Master Human Resource Management naast je baan of drukke privéleven. Studeer in jouw tempo en haal een volledig erkende Mastergraad. Start vandaag!
24 maanden Vanaf € 315,00 p/m

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde
Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan.
12 maanden Vanaf € 294,00 p/m
MBA-programma Financieel management
Het MBA-programma Financieel management van NTI geeft je inzicht in de mogelijkheden om te sturen op realisatie van financieel resultaat en rendement.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Informatiemanagement
Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past het MBA-programma Informatiemanagement van NTI uitstekend bij jou!
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
MBA-programma Human Resource Management
Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past het MBA-programma Human Resource Management uitstekend bij jou! Af te ronden in enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 155,00 p/m
Toon nog 4 MBA-programma's

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Management and Innovation Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in innovatiemanagement. Leer over strategie, innovatie van diensten en businessmodels. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Projectmanagement Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Projectmanagement. Leer agile en strategisch werken en complexe projecten beheren. Studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Human Resource Management Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in Human Resource Management. Leer HRM in organisaties te analyseren en verbeteringen uit te voeren. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m
Masterprogramma Marketingmanagement Nieuw
Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in marketingmanagement. Leer een sterk merk bouwen, digitale marketing strategisch inzetten én meer. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 262,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Commerciële Economie nvao
Interesse in marketing & sales? Trends en (digitale) ontwikkelingen? Ga werken als commercieel econoom! Start vandaag nog HBO Commerciële Economie bij NTI.
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Sportmanagement nvao
Denken én doen? Ga werken als sportmanager! Iets voor jou? Volg de HBO Bachelor Sportmanagement bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan.
48 maanden Vanaf € 185,00 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Facility Management nvao
Facilitair management krijgt steeds meer prioriteit binnen bedrijven. Wil jij hierop inspelen? Dan is de hbo-opleiding Facility Management iets voor jou!
48 maanden Vanaf € 165,00 p/m
HBO Bachelor Logistiek en economie nvao
Aan de slag in de logistiek? Als procesmanager, supply chain manager of inkoper? Start dan de hbo-opleiding Logistiek van NTI! Studeer op jouw moment.
48 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Toon nog 7 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 205,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Manager in de sport
Wil jij je in korte tijd verdiepen in sportbeleid, sportmarketing én sport & strategie? Start dan het korte hbo-programma: Manager in de sport – NTI
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Human Resource Management
Verdiep je tijdens deze opleiding HRM in bedrijfscommunicatie, employer branding en hr-instrumenten. Dit programma op hbo-niveau rond je al in 6 maanden af
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Employee benefits
Meer leren over het beloningsbeleid en de individualisering binnen de HRM-praktijk? Start vandaag nog met het HBO-programma Employee Benefits.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Leer in 3 maanden hoe je jouw HR-plannen onderbouwt met harde cijfers: belangrijk bij de bedrijfsvoering en het strategisch beleid van een organisatie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Organisatiemanagement
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van management en organisatie! Volg het HBO-programma Organisatiemanagement en studeer in je eigen tempo. Incl. boeken.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
Toon nog 23 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker Human Resource Management wettelijk erkend
Wil jij aan de slag als HR medewerker? Volg dan de opleiding Medewerker HRM en ontvang een wettelijk erkend MBO-diploma. Je studeert in je eigen tempo.
24 of 36 maanden Vanaf € 44,89 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker Human Resource Management
Wil jij de basis leren van Human Resource Management en studeren wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor de Basisopleiding HRM van NTI en haal een diploma!
6 of 9 maanden Vanaf € 27,94 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nemas® Basiskennis management (NBM)
De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI. Haal het erkende Nemas-diploma in al enkele maanden. Studeer flexibel bij het NTI!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 29,38 p/m
Nemas Middle management® (NMM)
De opleiding Nemas Middle Management van het NTI leert je alle belangrijke onderdelen van leiding geven op middenkaderniveau. Schrijf je vandaag nog in!
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 32,88 p/m
Personeelsmanagement
Opleiding Personeelsmanagement: leer het beste uit mensen te halen. Schrijf je nu in voor de opleiding Personeelsmanagement en start morgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 43,13 p/m