Uiterlijke verzorging en Styling

16 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: Volledige MBO-opleidingen (1) Basisopleidingen (2) Brancheopleidingen (2) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (5)

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Interieuradviseur wettelijk erkend
Is interieurdesign jouw passie? Dan is de MBO opleiding Interieuradviseur op niveau 4 van NTI echt iets voor jou! Vraag snel de gratis studiegids aan.
24 of 36 maanden Vanaf € 49,13 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
De Basisopleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
12 maanden Vanaf € 70,69 p/m
Basisopleiding Interieuradviseur
Wil jij aan de slag als interieuradviseur? Deze basisopleiding is de perfect voor jou! Je leert alles over meubels, stoffering, kleur en verlichting.
6 maanden Vanaf € 113,81 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Pedicure
Haal het landelijk erkende vakdiploma met de opleiding Pedicure. Inclusief praktijkdagen. Geen vooropleiding vereist. Vraag vandaag de gids aan.
12, 18 of 30 maanden Vanaf € 54,75 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist
Droom jij van je eigen schoonheidssalon? Dan is de erkende opleiding Schoonheidsspecialiste van NTI MBO-College echt iets voor jou!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 70,88 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 23,00 p/m
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
6, 12 of 18 maanden Vanaf € 36,00 p/m
Vakopleiding Hairstylist
Wil jij alles leren over kapsels, haarverzorging, haarkleuren en knippen? Dan is de vakopleiding Hairstylist (8 maanden) echt iets voor jou – NTI
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 47,13 p/m
Vakopleiding Manicure
Verzorg jij graag handen? Wil jij alles weten over de behandeling huid- en nagelziekten? Dan is de vakopleiding Manicure echt iets voor jou!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 27,20 p/m
Vakopleiding Personal shopper
Houd jij van mode en geef je graag kledingadvies? Start dan nu de vakopleiding Personal shopper bij NTI, inclusief praktijkdagen. Studeer op jouw moment!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 60,00 p/m
Toon nog 1 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Barbier
Met de cursus Barbier van NTI kun jij als barbier aan de slag met het knippen en scheren van herencoupes. Je leert alles over dit vak. Iets voor jou?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 38,50 p/m
Thuiskapper
Leren knippen, kleuren, vlechten en opsteken? Dit en meer komt aan bod in de opleiding Thuiskapper. Oefen met video's en praktijktrainingen. Enthousiast?
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 25,75 p/m
Beauty en make-up
De Beauty en make-up cursus is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in beauty en huidverzorging. Start vandaag en maak jezelf of anderen mooi op!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 40,63 p/m
Beauty and hair
Wil jij de leukste kapsels bij jezelf of vriendinnen kunnen maken? Volg dan de cursus Beauty & hair bij NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 40,63 p/m
Allround beauty
Is make-up jouw passie? En wil je hier meer over leren? Dan is de cursus Allround beauty bij NTI iets voor jou. Creëer de mooiste looks bij jezelf.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,00 p/m