Uiterlijke verzorging en Styling

17 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: Volledige MBO-opleidingen (1) Basisopleidingen (3) Brancheopleidingen (2) Beroepsopleidingen (6) Cursussen (5)

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Interieuradviseur wettelijk erkend
Is interieurdesign jouw passie? Dan is de MBO opleiding Interieuradviseur op niveau 4 van NTI echt iets voor jou! Vraag snel de gratis studiegids aan.
24 of 36 maanden Vanaf € 48,00 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Pedicure
Met de basisopleiding pedicure leer je de basistechnieken. Behaal binnen 9 maanden een NTI-diploma. Lesgeld is inclusief lesmateriaal. Vraag de gids aan!
9 maanden Vanaf € 79,24 p/m
Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
De Basisopleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
12 maanden Vanaf € 67,96 p/m
Basisopleiding Interieuradviseur
Wil jij aan de slag als interieuradviseur? Deze basisopleiding is de perfect voor jou! Je leert alles over meubels, stoffering, kleur en verlichting.
6 maanden Vanaf € 110,42 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Pedicure
Haal het landelijk erkende vakdiploma met de opleiding Pedicure. Inclusief 8 praktijkdagen. Geen vooropleiding vereist. Vraag vandaag de gids aan.
12, 18 of 30 maanden Vanaf € 38,35 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist
Droom jij van je eigen schoonheidssalon? Dan is de erkende opleiding Schoonheidsspecialiste van NTI MBO-College echt iets voor jou!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 66,75 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
6, 12 of 18 maanden Vanaf € 36,00 p/m
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 22,28 p/m
Vakopleiding Manicure
Verzorg jij graag handen? Wil jij alles weten over de behandeling huid- en nagelziekten? Dan is de vakopleiding Manicure echt iets voor jou!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 27,20 p/m
Vakopleiding Personal shopper
Houd jij van mode en geef je graag kledingadvies? Start dan nu de vakopleiding Personal shopper bij NTI.
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 60,00 p/m
Vakopleiding Visagist
Wil jij als visagist aan de slag? Dan is de opleiding Visagist van NTI iets voor jou! Je leert hoe je mensen professioneel opmaakt. Gids ontvangen?
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 48,00 p/m
Toon nog 1 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Thuiskapper
Leren knippen, kleuren, vlechten en opsteken? Dit en meer komt aan bod in de opleiding Thuiskapper. Oefen met video's en praktijktrainingen. Enthousiast?
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 24,93 p/m
Barbier
Wil jij als barbier aan de slag met het knippen en scheren van herencoupes? Tijdens de cursus Barbier van NTI leer je alles over dit vak. Enthousiast?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 37,38 p/m
Beauty en make-up
Heb jij interesse in beauty? Wil je jezelf of anderen mooi kunnen opmaken? Volg de beauty en make-up cursus bij NTI en leer alles over huidverzorging!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 39,38 p/m
Beauty and hair
Wil jij de leukste kapsels bij jezelf of vriendinnen kunnen maken? Volg dan de cursus Beauty & hair bij NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 39,38 p/m
Allround beauty
Is make-up jouw passie? En wil je hier meer over leren? Dan is de cursus Allround beauty bij NTI iets voor jou. Creëer de mooiste looks bij jezelf.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 28,13 p/m