Uiterlijke verzorging en Styling

Goed verzorgd haar, en mooie kleding en make-up kunnen iemand een prachtig uiterlijk en zelfvertrouwen bezorgen. Lijkt het jou leuk om een styling-opleiding of een uiterlijke verzorging-opleiding te volgen? Bij het NTI bieden we diverse opleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging en styling. Je volgt je styling-opleiding of uiterlijke verzorging-opleiding waar en wanneer jij wilt!

15 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: MBO Basisopleidingen (1) Brancheopleidingen (2) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (4)

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
12 maanden Vanaf € 100,90 p/m

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Pedicure
Brancheopleiding Pedicure studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 110,57 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 129,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
12 maanden Vanaf € 30,63 p/m
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
12 maanden Vanaf € 57,23 p/m
Vakopleiding Hairstylist
Wil jij alles leren over kapsels, haarverzorging, haarkleuren en knippen? Bij NTI volg je de vakopleiding Hairstylist geheel kosteloos met het STAP-budget!
10 maanden Vanaf € 56,50 p/m
Vakopleiding Weddingplanner
Wil jij een rol spelen in de belangrijkste dag van iemand zijn leven? Ontdek dan Vakopleiding Weddingplanner bij NTI. Vraag nu de studiegids aan!
12 maanden Vanaf € 82,00 p/m
Vakopleiding Manicure
Verzorg jij graag handen? Wil jij alles weten over de behandeling huid- en nagelziekten? Dan is de vakopleiding Manicure echt iets voor jou!
8 maanden Vanaf € 35,03 p/m
Toon nog 3  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kleurenleer
Wil jij weten wat kleuren kunnen betekenen in o.a. kleding, interieur en psychologie? Dit en meer leer je in de interessante cursus Kleurenleer van NTI.
5 maanden Vanaf € 52,15 p/m
Weddingplanner
Wil jij een bruiloft leren plannen of ceremoniemeester worden? Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
6 maanden Vanaf € 56,31 p/m
Beauty en make-up
De Beauty en make-up cursus is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in beauty en huidverzorging. Start vandaag en maak jezelf of anderen mooi op!
6 maanden Vanaf € 55,75 p/m
Allround beauty
Is make-up jouw passie? En wil je hier meer over leren? Dan is de cursus Allround beauty bij NTI iets voor jou. Creëer de mooiste looks bij jezelf.
12 maanden Vanaf € 39,78 p/m