Uiterlijke verzorging en Styling

Goed verzorgd haar, en mooie kleding en make-up kunnen iemand een prachtig uiterlijk en zelfvertrouwen bezorgen. Lijkt het jou leuk om een styling-opleiding of een uiterlijke verzorging-opleiding te volgen? Bij het NTI bieden we diverse opleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging en styling. Je volgt je styling-opleiding of uiterlijke verzorging-opleiding waar en wanneer jij wilt!

18 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en Styling
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (1) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (11) Cursussen (4)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij een voedingsdeskundige worden? Dat kan binnen 3 jaar met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Nieuwsgierig? Vraag een studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 249,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Productontwikkeling binnen Voeding & Diëtetiek
Met het HBO-programma Productontwikkeling binnen Voeding & Diëtetiek leer hoe de gezondheidszorg transformeert. Omarm innovatie en draag bij aan vooruitgang in deze sector.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Weddingplanner
Wil jij een rol spelen in de belangrijkste dag van iemand zijn leven? Ontdek dan Vakopleiding Weddingplanner bij NTI. Vraag nu de studiegids aan!
12 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
12 maanden Vanaf € 64,95 p/m
Vakopleiding Hairstylist
Wil jij graag kapper worden? Volg dan de cursus Hairstylist en leer alle knip- en stylingvaardigheden in 10 maanden. Vraag de gratis studiegids aan!
10 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 139,95 p/m
Brancheopleiding Pedicure
Brancheopleiding Pedicure studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
18 maanden Vanaf € 124,95 p/m
Toon nog 6  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kleurenleer
Wil jij weten wat kleuren kunnen betekenen in o.a. kleding, interieur en psychologie? Dit en meer leer je in de interessante cursus Kleurenleer van NTI.
5 maanden Vanaf € 59,95 p/m
Weddingplanner
Leer een bruiloft plannen of word ceremoniemeester. Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
6 maanden Vanaf € 64,95 p/m
Beauty en make-up
De Beauty en make-up cursus is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in beauty en huidverzorging. Start vandaag en maak jezelf of anderen mooi op!
6 maanden Vanaf € 64,95 p/m
Allround beauty
Is make-up jouw passie? En wil je hier meer over leren? Dan is de cursus Allround beauty bij NTI iets voor jou. Creëer de mooiste looks bij jezelf.
12 maanden Vanaf € 47,95 p/m