Onderwijs en Kinderen

Ben jij geïnteresseerd in onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje bij alle opleidingen die wij aanbieden op dat gebied. Misschien ben je op zoek naar een cursus om je kinderen beter te leren begrijpen of misschien wil je van onderwijs en opvoeding je werk maken. Hoe dan ook: bij het NTI vind je de onderwijs-opleiding die je zoekt. Start vandaag nog!

48 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen
Snel naar: HBO Masters (1) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (1) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (20) Post HBO (1) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (3) MBO Basisopleidingen (3) Losse modules (7) MBO Keuzedelen (4) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (2) Cursussen (1)

HBO Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 459,95 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Onderwijskunde
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 449,95 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je kinderen en ouders adviseren, begeleiden en coachen. Interesse in deze verantwoordelijke rol? Doe de proefles!
36 maanden Vanaf € 239,95 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
HBO Associate degree Jeugdwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 219,95 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
HBO Kinderopvang studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Start vandaag nog en verdien je Associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 219,95 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Pedagogiek
HBO Programma Pedagogiek studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
9 maanden Vanaf € 284,95 p/m
Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach
Dit hbo-programma leidt je in 6 maanden op tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach, een veelgevraagde functie in de kinderopvang. Branche-erkende opleiding
6 maanden Vanaf € 269,95 p/m
HBO-programma Risico’s in opvoeding en ontwikkeling
Met het HBO-programma Risico’s in opvoeding en ontwikkeling leer je alles over het herkennen en aanpakken van risicofactoren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Ontwikkelingspsychologie in de pedagogiek
Word een expert in kinder- en jeugdontwikkeling met ons HBO-programma Ontwikkelingspsychologie in de Pedagogiek van NTI
6 maanden Vanaf € 239,95 p/m
HBO-programma Begeleiden van kinderen en jongeren
Tijdens de korte opleiding Begeleiden van kinderen en jongeren ontwikkel je jouw kennis en skills om kinderen en jongeren optimaal te gaan begeleiden.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 15  HBO-programma's

Post HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Remedial teaching
Post hbo-opleiding remedial teaching volgen in deeltijd? Wil jij je verdiepen op hbo-niveau? Ervaar FlexibelStuderen® en ga voor een post-hbo opleiding.
12 maanden Vanaf € 284,95 p/m

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Onderwijsassistent wettelijk erkend
Met de opleiding Onderwijsassistent leer je hoe je leerkrachten en kinderen het beste ondersteunt en ben je breed inzetbaar. Benieuwd? Doe een proefles!
24 maanden Vanaf € 99,95 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker wettelijk erkend
Wil jij als gespecialiseerd pedagogisch medewerker hét aanspreekpunt voor ouders zijn? Haal in 2 jaar een erkend MBO diploma. Doe snel onze proefles!
24 maanden Vanaf € 99,95 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang wettelijk erkend
Ben jij van alle markten thuis en breng je kinderen graag iets bij? Volg dan de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang MBO 3. Volg een proefles!
24 maanden Vanaf € 84,95 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Start de korte mbo-basisopleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang en verdiep je in slechts 6 tot 9 maanden in het beroep pedagogisch medewerker.
6 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
De opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI. Start vandaag nog met deze MBO Basisopleiding!
6 maanden Vanaf € 119,95 p/m
MBO Basisopleiding Onderwijsassistent
Op zoek naar een afwisselende baan, waarbij je met kinderen werkt? Ontdek de MBO Basisopleiding Onderwijsassistent. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 114,95 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Didactiek
Volg de korte MBO-module Didactiek en leer de basisbeginselen van de onderwijsassistent. Starten kan direct!
3 maanden Vanaf € 99,95 p/m
MBO-module In gesprek met ouders en kinderen
Met de MBO-module In gesprek met ouders en kinderen ontwikkel je essentiële communicatievaardigheden. Je leert actieve gesprekstechnieken, observeert non-verbale signalen en geeft constructieve feedback.
3 maanden Vanaf € 69,95 p/m
MBO-module Kwaliteitszorg en professioneel handelen
Tijdens de MBO-module Kwaliteitszorg en professioneel handelen leer je over protocollen voor veiligheid en privacy en ontdek je hoe je jezelf als pedagogisch medewerker professioneel kunt opstellen.
3 maanden Vanaf € 159,95 p/m
MBO-module Ontwikkelingsgericht werken
Tijdens de MBO-module Ontwikkelingsgericht werken leer je alles over kinderontwikkeling en stimulering. Word professionele pedagogisch medewerker en speel een waardevolle rol in de ontwikkeling van de nieuwe generatie.
3 maanden Vanaf € 159,95 p/m
MBO-module Pedagogiek voor de pedagogisch medewerker
Met de MBO-module Pedagogiek voor de pedagogisch medewerker ontwikkel je essentiële vaardigheden en leer je alles over opvoeding en gedrag van kinderen en jongeren.
3 maanden Vanaf € 119,95 p/m
Toon nog 2  Losse modules

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 134,95 p/m
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 234,95 p/m
MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar
Met deze cursus BSO leer jij in 3 maanden kinderen van 8 tot 12 jaar begeleiden op de BSO. Een mooie aanvulling op je cv. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 184,95 p/m
MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny
Met de erkende MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je alles over het zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de kinderen binnen het gezin.
6 maanden Vanaf € 109,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Wil jij kinderen iets bijbrengen en helpen in hun ontwikkeling? Ontdek dan de opleiding Kindercoach bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 99,95 p/m
E-learning
E-learning ontwikkelen op hbo-niveau. Het praktijkgerichte cursus E-learning leert je de verschillende aspecten van een kwalitatieve e-learning.
3 maanden Vanaf € 209,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kinderpsychologie
Wil je inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de opleiding Kinderpsychologie en verdiep je in allerlei opvoedingsstijlen. Doe de proefles!
8 maanden Vanaf € 36,95 p/m