Psychologie

63 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie
Snel naar: Masters (1) HBO Bachelor opleidingen (8) HBO-programma's (32) Losse modules (1) Beroepsopleidingen (4) Cursussen (13)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master in Toegepaste psychologie voor professionals nvao
Psycholoog worden? Schrijf je in voor de Master Psychologie van NTI. Bij NTI kun jij psychologie studeren op jouw moment! Gratis Studiegids of Proefles?
24 maanden Vanaf € 249,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao
HBO Toegepaste Psychologie studeren in deeltijd? Bij NTI inhoudelijk beoordeeld als beste van heel Nederland! Studeer voor een erkend bachelordiploma.
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd nvao
Psycholoog worden? Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. Gratis studiegids ontvangen?
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Counseling nvao
Droom jij van een eigen counselingpraktijk? Dan is de Counseling opleiding van Hogeschool NTI perfect voor jou! Vraag snel onze gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao
Studeer Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je Bachelor of Applied Psychology. Bekijk het studieprogramma en start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
Toon nog 3 HBO Bachelor opleidingen

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Toegepaste psychologie
Ben jij geïnteresseerd in mensen en hun gedrag? Dan past het Korte HBO-programma Toegepaste psychologie bij jou!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Algemene psychologie
Tijdens het korte HBO-programma Algemene psychologie leer je in 3 maanden de basis van psychologie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Organisatiepsychologie
Wil jij meer leren over gedrag in organisaties? Volg dan het korte HBO-programma Organisatiepsychologie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Klinische psychologie
Wil jij meer leren over psychische stoornissen? Start dan het korte HBO-programma Klinische psychologie. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Ontwikkelingspsychologie
Tijdens het korte HBO-programma Ontwikkelingspsychologie leer je over de ontwikkeling van baby tot en met adolescentie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 27 HBO-programma's

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Psychologie
Wil je meer kennis over psychologie? Start dan met de MBO-module Psychologie en rond de opleiding in 8 maanden af! Je kunt elke dag starten!
8 maanden Vanaf € 72,38 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Coaching
Na de cursus Coaching kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site!
6 maanden Vanaf € 68,90 p/m
Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen
Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 32,90 p/m
NLP
Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot je zelfvertrouwen. Volg nu de opleiding NLP bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 28,13 p/m
Vakopleiding Life coach Vernieuwd
Wil jij meer weten over persoonlijke groei en anderen begeleiden als life coach? Start nu de opleiding Life coach bij NTI.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 35,00 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Help jij kinderen graag op weg? Wil je aan de slag als counselor of jongerenbegeleider? Volg dan de opleiding Kindercoach van NTI. Begin vandaag nog!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 74,70 p/m
Praktische psychologie
Wil jij de mensen om je heen beter leren begrijpen? Volg de cursus Psychologie van het NTI. Deze praktijkgerichte cursus volg je waar en wanneer jij wilt!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 16,20 p/m
Kinderpsychologie
Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 21,90 p/m
Persoonlijke groei
Leer je persoonlijkheid kennen en ontdek hoe je de wereld bekijkt tijdens de leerzame cursus Persoonlijke groei. Voordelig en flexibel bij het NTI.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,60 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,60 p/m
Toon nog 8 Cursussen