Begeleiding tijdens je studie

Persoonlijke begeleiding door mentoren
Tijdens je studie bij NTI kun je altijd terecht bij ons mentorenteam. De mentor is het aanspreekpunt voor al je niet-inhoudelijke studievragen. Denk aan vragen over het inplannen van examens of het inleveren van opdrachten, indien van toepassing bij jouw opleiding. Maar je mentor helpt je ook bij je studieplanning of als je behoefte hebt aan motivatie of (studie)tips. Je kunt jouw mentor op verschillende manieren bereiken: telefonisch, via de chat of per e-mail. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar.

Wat doet je mentor?

Deskundige begeleiding door ervaren docenten
Een goede opleiding kan niet zonder een goede docent. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zijn alle docenten van NTI ook werkzaam in de beroepspraktijk. Eén voor één deskundigen in hun vakgebied. Zij dragen actuele kennis over en stomen jou klaar voor het échte werk; tot de professional die jij wilt zijn. Tijdens je studie kun je via de online leeromgeving bij je docent terecht voor vakinhoudelijke vragen.

docent tp Mariska Verduijn

Docent Mariska Verduijn

"Naast docent werk ik als stageadviseur en scriptie begeleider. Ik houd me bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling en gezond functioneren in het werk. Daar hoort ook werk bij wat je graag wilt doen en wat bij je past. Ik heb bewondering voor mensen die naast hun werk en privéleven studeren om verder te komen. Voor sommige studenten is een studie het begin van een carrièreswitch."