Omschrijving

Zweedse cursus van å-kwaliteit

Of je nu Scandinaviëfan bent of binnenkort naar het noorden vertrekt voor baan of studie: met deze online cursus leer je Zweeds met plezier! Als je eenmaal die eerste melodieuze klanken uitspreekt, ben je vast niet meer te stoppen! Je leert veel nieuwe woorden, zinnen en uitdrukkingen uit het dagelijks leven. Tijdens de lessen ga je flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Na afloop beheers je ruim 1500 worden, je begrijpt teksten over allerlei onderwerpen, kunt eenvoudige brieven schrijven en alledaagse gesprekken voeren.

Verstaanbaar in heel Scandinavië
Met een aardig woordje Zweeds kom je al een heel eind in Scandinavië. In Noorwegen kun je zonder problemen communiceren en in Finland hebben veel mensen Zweeds als tweede taal. Deens is wel moeilijk te verstaan, maar de Denen begrijpen jou wel weer. 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

NTI Student, 44 jaar

Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak. Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

In betrekkelijk korte tijd kun je de taal in de praktijk gebruiken. Vanaf het begin ga je namelijk gesprekken volgen en zelf voeren. Al na een paar weken ben je in staat je op eenvoudige wijze uit te drukken in alledaagse situaties.

Tijdens de cursus Zweeds voor beginners komen de volgende onderwerpen aan bod: 

Studieprogramma

 • Woordenschat
 • Telwoorden
 • Zinnen vragend maken
 • Maanden, klokkijken en rangtelwoorden
 • Op het station
 • Zweedse cultuur
 • Landen en nationaliteiten
 • Activiteiten en bezigheden
 • Beleefdheidsvormen
 • Vakantieplannen
 • Boodschappen doen
 • Een restaurant bezoeken
 • Vervoersmiddelen 
 

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Zweeds als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Zweeds voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Zweeds voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Zweeds voor beginners afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Zweeds voor beginners 1504

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zweeds voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Zweeds voor beginners

4 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, 44 jaar

Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.