→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ga de diepte in met de cursus Spaans voor gevorderden

Beheers je de Spaanse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Spaans voor gevorderden van het NTI je kennis opfrissen en uitbreiden. Zo wordt de grammatica uitgebreid behandeld, wordt er veel aandacht besteed aan leesvaardigheid en leer je zelf teksten schrijven. Ook leer je corresponderen in het Spaans en een telefoongesprek voeren.

Na afloop van de cursus Spaans voor gevorderden zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 2.650 Spaanse woorden. Met deze kennis zul je je zonder moeite in het Spaans verstaanbaar kunnen maken. Schrijf je dus snel in voor de cursus Spaans voor gevorderden!

Wil jij eerst de basis van de Spaanse taal leren? Dan is de cursus Spaans voor beginners van NTI iets voor jou!

Wat krijg je als je de cursus Spaans gaat doen bij NTI?

Cursus Spaans - het lespakket

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Spaans voor gevorderden is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Wat leer je in de cursus Spaans voor gevorderden?

In iedere les van de cursus Spaans voor gevorderden leer je een aantal nieuwe woorden. Tijdens de lessen worden een aantal thema’s en een aantal onderdelen van de grammatica behandeld. De oefeningen in de les passen bij die grammatica en bevatten de nieuwe woorden. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen loopt op naarmate je verder komt in de cursus Spaans voor gevorderden. Bijna iedere laatste les van ieder lesboekje is een herhaling van de stof. In deze laatste les pas je alle aangeboden grammatica nog eens toe. In iedere herhalingsles van de cursus Spaans voor gevorderden vind je een leestekst over een van de landen waar Spaans wordt gesproken, zoals Mexico, Venezuela, Chili, Peru, Colombia, Argentinië, Cuba en de Canarische eilanden.

Inclusief slimme MemoTrainer app

 • Leer & herhaal alle woorden uit de lessen
 • Test je kennis effectief
 • Gepersonaliseerd naar jouw leerbehoefte
 • Je ontvangt precies die woorden & onderwerpen die nog wat extra aandacht vragen

Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Spaans voor gevorderden

Een behoorlijke kennis van de Spaanse taal overeenkomend met tenminste VMBO+ niveau en Spaanse schrijfvaardigheid op HAVO-niveau of de NTI-cursus Spaans voor beginners is noodzakelijk.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Spaans voor gevorderden afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Spaans voor gevorderden 1506

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 69,94 € 46,54 € 35,10
Nu met 50% korting € 34,97 € 23,27 € 17,55
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 5 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor gevorderden

5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Het is heerlijk leren met het NTI thuisstudieprogramma

Erg handig dat ik mijn eigen tijd kan indelen, gezien ik een druk leven geniet.

Bekijk alle ervaringen