→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Spaans voor gevorderden: de volgende stap

Fris je kennis op, breid je vocabulaire uit en verbeter je Spaanse taalvaardigheden! Deze online cursus is ideaal als je al een aardig woordje Spaans spreekt, maar nog veel meer wilt leren. Met onze handige studiemethodes train je zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Na afloop van de cursus beheers je ruim 2.650 Spaanse woorden, kun je corresponderen en een telefoongesprek voeren in het Spaans. Schrijf je in en ga direct van start!

Wil jij eerst de basis van de Spaanse taal leren? Dan is de cursus Spaans voor beginners van NTI iets voor jou!

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Leerzame taalcursus, lekker in m'n eigen tijd. Leerzame taalcursus, lekker in m'n eigen tijd.

Inhoud

Aan de slag met de cursus Spaans voor gevorderden

De opbouw van de cursus is eenvoudig: elk hoofdstuk behandelt een thema, een specifiek onderdeel van de Spaanse grammatica en een hoop nieuwe woorden. Vervolgens maak je oefeningen die hierop aansluiten. Elke laatste les van het hoofdstuk is een herhaling van de stof. Ook vind je er een tekst over een Spaanstalig land: Mexico, Venezuela, Chili, Peru, Colombia, Argentinië, Cuba, etc. De moeilijkheidsgraad van de lessen loopt gedurende de cursus op.

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: 

Studieprogramma

 • Namen van landen
 • Familierelaties
 • Klokkijken
 • Geschiedenis
 • Gesprek bij de dokter
 • Op de camping
 • Een (formele) brief schrijven
 • Solliciteren

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Spaans als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen
 

Cursus Spaans - het lespakket

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Voor wie is de cursus Spaans voor gevorderden geschikt?

Om mee te doen, heb je al een behoorlijke kennis van de Spaanse taal die overeenkomt met tenminste vmbo+/havo-niveau (vergelijkbaar met A2 van ERK). Heb je de NTI-cursus Spaans voor beginners afgerond? Spaans voor gevorderden is een mooie opvolger!

Vragen?

Twijfel je of je niveau aansluit op de cursus of heb je andere vragen over Spaans voor gevorderden? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Spaans voor gevorderden afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35,-. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wilt ontvangen en krijg €10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 69,94 8 maanden
Nu met 50% korting € 34,97 8 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 35,10 16 maanden
Nu met 50% korting € 17,55 16 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Als je je vandaag inschrijft, ontvang je het lesmateriaal binnen enkele dagen per post. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor gevorderden

5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Het is heerlijk leren met het NTI thuisstudieprogramma

Erg handig dat ik mijn eigen tijd kan indelen, gezien ik een druk leven geniet.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.