Omschrijving

Stap voor stap door het Russisch

We steken het niet onder stoelen of banken: Russisch leren is een uitdaging. Maar het is zeker de moeite waard! Als je eenmaal die eerste woorden correct uitspreekt of eerste zinnen begrijpt, raak je verknocht aan deze fascinerende taal en ben je niet meer te stoppen! We begeleiden je stap voor stap door het Russisch. Tijdens de cursus leer je allerlei woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Je gaat flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Na afloop kun je eenvoudige teksten schrijven, alledaagse gesprekken voeren en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Start vandaag nog en krijg snel het Russisch onder de knie!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Pim Roterman, 20 jaar, Beverwijk

Leuke en leerzame cursus. Je kan al snel dingen zeggen in het Russisch en kunt het lezen. Leuke en leerzame cursus. Je kan al snel dingen zeggen in het Russisch en kunt het lezen. Een top studie!

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

Tijdens de 40 praktijkgerichte lessen leer je nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Uiteraard oefen je hierbij ook steeds het schrijven, luisteren en uitspreken. Dankzij deze combinatie leer je de taal sneller. Aan het eind beheers je ruim 1200 Russische woorden. De cursus Russisch voor beginners is gebaseerd op het Cyrillische alfabet.

In de cursus Russisch voor beginners wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: 

Studieprogramma

 • Russische uitdrukkingen
 • Afkomst en taal
 • Stadswandeling en bezienswaardigheden
 • Vakantie
 • Ziek zijn
 • Werk en beroep
 • Hobby
 • Familie
 • School
 • Seizoenen
 • Winkelen
 • Kranten lezen
 • Uitgaan
 • Visite

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Russisch voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Russisch voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Russisch voor beginners afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Russisch voor beginners 1451

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Russisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Russisch voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 8 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Pim Roterman, 20 jaar, Beverwijk

Leuke en leerzame cursus. Je kan al snel dingen zeggen in het Russisch en kunt het lezen. Een top studie!

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.