Omschrijving

Leer snel de basis van het Portugees

Portugees is een vrolijke, melodieuze en tegelijkertijd zwoele taal. Wil jij graag meepraten met de Portugezen of Brazilianen? Kies dan voor deze online cursus. Je leert veel nieuwe woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Tijdens de lessen ga je flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven en krijg je feedback van je docent. Na afloop beheers je ruim 1.500 woorden. Ook kun je corresponderen, teksten lezen en alledaagse gesprekken voeren. En je hoeft nooit meer te zeggen: “Eu não falo português”. Schrijf je vandaag in en start morgen al met Portugese les!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Julia

Ik vind Portugees een geweldige talencursus. Ik leer op een interessante manier om me fatsoenlijk te kunnen redden in Portugal. De onderwerpen zijn altijd interessant en de lerares reageert altijd snel op vragen en huiswerk. Ik vind Portugees een geweldige talencursus. Ik leer op een interessante manier om me fatsoenlijk te kunnen redden in Portugal. Het studiemateriaal is overzichtelijk en gemakkelijke te maken. De onderwerpen zijn altijd interessant en de lerares reageert altijd snel op vragen en huiswerk.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

Elke les begint met een kort verhaal over een alledaagse situatie. Vervolgens maak je oefeningen over de belangrijkste woorden, zinnen en uitdrukkingen uit de tekst. De combinatie van leren en oefenen, zowel mondeling als schriftelijk, zorgt ervoor dat je de stof beter onthoudt. Tijdens de lessen kom je meer te weten over de Portugese cultuur: de inwoners, geschiedenis, de gebruiken en alle bijzonderheden. Ook wordt aandacht besteed aan het Braziliaans-Portugees, zoals de verschillen en overeenkomsten met het Europees-Portugees. 

In de cursus Portugees voor beginners ga je aan de slag met de volgende onderwerpen: 

Studieprogramma

 • Woordenschat
 • Telwoorden
 • Zinnen vragend maken
 • Maanden, klokkijken en rangtelwoorden
 • Beroepen
 • Toekomst
 • Landen en nationaliteiten
 • Activiteiten en bezigheden
 • Beleefdheidsvormen
 • Vakantieplannen
 • Telefoongesprek voeren
 • Een restaurant bezoeken
 • Vervoer

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Portugees voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Portugees voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Portugees voor beginners afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Portugees voor beginners 1452

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Portugees voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Portugees voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Julia

Ik vind Portugees een geweldige talencursus. Ik leer op een interessante manier om me fatsoenlijk te kunnen redden in Portugal. Het studiemateriaal is overzichtelijk en gemakkelijke te maken. De onderwerpen zijn altijd interessant en de lerares reageert altijd snel op vragen en huiswerk.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.