→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Praktijkgerichte cursus Frans voor beginners

Wil je meer Franse woorden kennen dan cadeau, trottoir, chique en parfumerie? Vanaf het begin kun je al Franse gesprekken volgen en zelf voeren. Na afloop van de cursus Frans voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 2500 Franse woorden. Binnen 12 maanden zit je op A2-niveau van het Europees Referentie Kader en heb je Frans leren lezen, schrijven en spreken. Met de kwalificatie A2 kun je iedere werkgever en opleider in Europa duidelijk maken op welk niveau jij deze prachtige taal beheerst.

Voor wie?

Deze cursus Frans voor beginners is bestemd voor iedereen die nog nooit Frans heeft geleerd. Wil je in korte tijd Frans leren en dit in de praktijk kunnen gebruiken? Dan is deze cursus Frans erg leerzaam. Na afloop kun je iemand in deze taal begroeten, jezelf voorstellen en op basisniveau gesprekken voeren.

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI?

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI? Bekijk in het filmpje een voorbeeld van de cursus Spaans. Bij de cursus Frans voor beginners krijg je een vergelijkbaar pakket.

Zo ga je aan de slag met jouw taalcursus

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Frans voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Frans voor beginners?

Met de cursus Frans voor beginners leer jij de taal snel. Je leert Franse woorden en het vormen van zinnen en grammatica. De kennis die je met deze praktijkgerichte cursus Frans opdoet, stelt je in staat om de taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. Het geluidsmateriaal van de cursus Frans is ingesproken door mensen die Frans als moedertaal hebben, zodat je de uitspraak perfect kunt horen, zo vaak als je wilt. Je zult dus Frans leren van native speakers. Je leert tijdens deze leuke cursus onder andere:

 • ruim 2500 Franse woorden;
 • jezelf voorstellen;
 • iemand begroeten;
 • gesprekken voeren.

Inclusief slimme MemoTrainer app

 • Leer & herhaal alle woorden uit de lessen
 • Test je kennis effectief
 • Gepersonaliseerd naar jouw leerbehoefte
 • Je ontvangt precies die woorden & onderwerpen die nog wat extra aandacht vragen

Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Toelating

Om de cursus Frans te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Frans opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Frans. Zo zal je snel Frans leren.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Frans voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Doorstromen na de cursus Frans voor beginners

Na het afronden van de cursus Frans voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Franse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Frans leren? Start dan met de cursus Frans voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Frans leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk regelmatig te maken met Franstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Frans van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Frans voor beginners 1431

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 8 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Frans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Frans voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Erg leuke cursus. In het begin word je in het diepe gegooid en is het even zoeken hoe en of wat. Erg leerzaam. Alle opdrachten zijn via de mail te versturen en de snelle feedback van de docent motiveert echt om weer snel met de volgende les verder te gaan. Omdat de docent haar commentaar op het mondeling, ook mondeling inspreekt, em terugmailt, onstaat er een leuk contact. Tastbaar.

Feedback van de mentoren erg goed en snel.

Bekijk alle ervaringen