→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Praktijkgerichte cursus Frans voor beginners

Wil je meer Franse woorden kennen dan cadeau, trottoir, chique en parfumerie? Vanaf het begin kun je al Franse gesprekken volgen en zelf voeren. Na afloop van de cursus Frans voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Franse woorden. Binnen 12 maanden zit je op A2-niveau van het Europees Referentie Kader en heb je Frans leren lezen, schrijven en spreken. Met de kwalificatie A2 kun je iedere werkgever en opleider in Europa duidelijk maken op welk niveau jij deze prachtige taal beheerst.

Voor wie?

Deze cursus Frans voor beginners is bestemd voor iedereen die nog nooit Frans heeft geleerd. Wil je in korte tijd Frans leren en dit in de praktijk kunnen gebruiken? Dan is deze cursus Frans erg leerzaam. Na afloop kun je iemand in deze taal begroeten, jezelf voorstellen en op basisniveau gesprekken voeren.

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Frans voor beginners?

Met de cursus Frans voor beginners leer jij de taal snel. Je leert Franse woorden en het vormen van zinnen en grammatica. De kennis die je met deze praktijkgerichte cursus Frans opdoet, stelt je in staat om de taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. Het geluidsmateriaal van de cursus Frans is ingesproken door mensen die Frans als moedertaal hebben, zodat je de uitspraak perfect kunt horen, zo vaak als je wilt. Je zult dus Frans leren van native speakers.

Je leert tijdens deze leuke cursus onder andere:

  • ruim 1500 Franse woorden;
  • jezelf voorstellen;
  • iemand begroeten;
  • gesprekken voeren.

Perfect Frans leren? Stuur de gesproken tekst op naar je docent

Deze cursus Frans biedt je de mogelijkheid behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent op te sturen. Zo zal je snel en goed Frans leren. Je docent voorziet dan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in je uitspraak direct van commentaar. Je leert dus optimaal Frans lezen, spreken en schrijven!

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Frans voor beginners

Om de cursus Frans te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Frans opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Frans. Zo zal je snel Frans leren.

Examen

Certificaat na afloop van de cursus Frans

Na voltooiing van de cursus Frans voor beginners kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop vermeld staat dat je de cursus Frans hebt gevolgd. Dit kost € 35,- (incl. administratie- en portokosten).

Doorstromen na de cursus Frans voor beginners

Na het afronden van de cursus Frans voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Franse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Frans leren? Start dan met de cursus Frans voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Frans leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk regelmatig te maken met Franstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Frans van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Frans voor beginners 8117

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 57,33 € 38,22 € 28,67
Nu met 50% korting € 28,67 € 19,11 € 14,34
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 15 uur cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Bekijk hier de actievoorwaarden

Ervaringen

Frans voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 6 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Erg leuke cursus. In het begin word je in het diepe gegooid en is het even zoeken hoe en of wat. Erg leerzaam. Alle opdrachten zijn via de mail te versturen en de snelle feedback van de docent motiveert echt om weer snel met de volgende les verder te gaan. Omdat de docent haar commentaar op het mondeling, ook mondeling inspreekt, em terugmailt, onstaat er een leuk contact. Tastbaar.

Feedback van de mentoren erg goed en snel.

Bekijk alle ervaringen