→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Praktijkgerichte cursus Frans voor beginners

Wil je meer Franse woorden kennen dan cadeau, trottoir, chique en parfumerie? Vanaf het begin kun je al Franse gesprekken volgen en zelf voeren. Na afloop van de cursus Frans voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Franse woorden. Binnen 12 maanden zit je op A2-niveau van het Europees Referentie Kader en heb je Frans leren lezen, schrijven en spreken. Met de kwalificatie A2 kun je iedere werkgever en opleider in Europa duidelijk maken op welk niveau jij deze prachtige taal beheerst.

Voor wie?

Deze cursus Frans voor beginners is bestemd voor iedereen die nog nooit Frans heeft geleerd. Wil je in korte tijd Frans leren en dit in de praktijk kunnen gebruiken? Dan is deze cursus Frans erg leerzaam. Na afloop kun je iemand in deze taal begroeten, jezelf voorstellen en op basisniveau gesprekken voeren.

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Frans voor beginners?

Met de cursus Frans voor beginners leer jij de taal snel. Je leert Franse woorden en het vormen van zinnen en grammatica. De kennis die je met deze praktijkgerichte cursus Frans opdoet, stelt je in staat om de taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. Het geluidsmateriaal van de cursus Frans is ingesproken door mensen die Frans als moedertaal hebben, zodat je de uitspraak perfect kunt horen, zo vaak als je wilt. Je zult dus Frans leren van native speakers. Je leert tijdens deze leuke cursus onder andere:

  • ruim 2500 Franse woorden;
  • jezelf voorstellen;
  • iemand begroeten;
  • gesprekken voeren.

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Frans voor beginners

Om de cursus Frans te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Frans opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Frans. Zo zal je snel Frans leren.

Examen

Doorstromen na de cursus Frans voor beginners

Na het afronden van de cursus Frans voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Franse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Frans leren? Start dan met de cursus Frans voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Frans leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk regelmatig te maken met Franstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Frans van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Frans voor beginners 1431

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Frans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Frans voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 6 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Erg leuke cursus. In het begin word je in het diepe gegooid en is het even zoeken hoe en of wat. Erg leerzaam. Alle opdrachten zijn via de mail te versturen en de snelle feedback van de docent motiveert echt om weer snel met de volgende les verder te gaan. Omdat de docent haar commentaar op het mondeling, ook mondeling inspreekt, em terugmailt, onstaat er een leuk contact. Tastbaar.

Feedback van de mentoren erg goed en snel.

Bekijk alle ervaringen