Omschrijving

Spreek jij straks vloeiend Duits?

Zelfverzekerd communiceren in het Duits zonder misverstanden, dat kun je na afloop van deze cursus. Maar ook artikelen begrijpen, literatuur lezen of verschillende soorten teksten schrijven. Al je Duitse vaardigheden worden getraind, zowel de mondelinge als schriftelijke. Deze cursus is ideaal als je al bekend bent met het Duits, maar graag je kennis wil opfrissen en uitbreiden. Met deze online cursus breng je in korte tijd jouw Duits naar B1-niveau!

Wil je Duits leren voor je werk? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits of studie Zakelijke communicatie Duits iets voor jou. 

 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Ellen Meijer, 56 jaar, Groenlo

Ik ben erg te spreken over mijn docent! Snelle correctie van het huiswerk en veel bruikbare tips. Enkele weken geleden ben ik gestart met de cursus Duits voor gevorderden. Het duurde even voordat het duidelijk was hoe de opbouw van het cursusmateriaal is, waar het huiswerkprogramma staat etc. Er moet veel gewisseld worden tussen de verschillende boeken en het syllabus-cursusboek, voorin, achterin etc. Volgens mij moet dit eenvoudiger en overzichtelijker kunnen.
Ik ben erg te spreken over mijn docent! Snelle correctie van het huiswerk en veel bruikbare tips.

Inhoud

Aan de slag

In de lessen van de cursus Duits voor gevorderden breid je je woordenschat uit met 3000 Duitse woorden. Je gaat aan de slag met de grammatica, tekstbegrip en Duitse uitdrukkingen. Zo kun je na afloop zonder problemen toneelstukken en films volgen en uitstekende brieven schrijven. Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Tijdens de cursus besteden we aandacht aan: 

Studieprogramma

 • Grammatica
 • Woordenschat
 • Uitdrukkingen
 • Literatuur
 • Geschiedenis
 • Brieven schrijven
 • Idiomen
 • Enkelvoud
 • Meervoud
 • Sterke en zwakke werkwoorden
 • Persoonlijke voornaamwoorden
 • Naamvallen

 

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je uitspraak niet klopt ontstaan er misverstanden. Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je woorden oefent. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden die minder blijven hangen komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Voor wie is de cursus Duits voor gevorderden geschikt?

Om mee te doen, beheers je Duits op vmbo+/havo-niveau (A2). Heb je de NTI-cursus Duits voor beginners afgerond? Duits voor gevorderden is een mooie opvolger!

Niet zeker over je Duitse taalniveau? Doe de talentest!

Vragen?

Twijfel je of je niveau aansluit op de cursus of heb je andere vragen over Duits voor gevorderden? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Duits voor gevorderden afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Duits voor gevorderden B1 1505

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor gevorderden

4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ellen Meijer, 56 jaar, Groenlo

Enkele weken geleden ben ik gestart met de cursus Duits voor gevorderden. Het duurde even voordat het duidelijk was hoe de opbouw van het cursusmateriaal is, waar het huiswerkprogramma staat etc. Er moet veel gewisseld worden tussen de verschillende boeken en het syllabus-cursusboek, voorin, achterin etc. Volgens mij moet dit eenvoudiger en overzichtelijker kunnen.
Ik ben erg te spreken over mijn docent! Snelle correctie van het huiswerk en veel bruikbare tips.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.