Omschrijving

Domineer Google Analytics 4: Word een expert in webanalytics

Wil je alles leren over Google Analytics 4 (GA4) en je carrière naar een hoger niveau tillen? Met de cursus GA4 leer je alles over webanalytics en de geweldige mogelijkheden van GA4. Je ontdekt hoe je een GA4-account opzet en activeert. De standaardinterface en workflow van GA4 worden duidelijk uitgelegd, inclusief de homepage en standaardrapportages. Daarnaast krijg je inzicht in het creëren van aangepaste dashboards en rapportages, en leer je alles over conversies. Het configureren van segmenten en doelgroepen en het uitvoeren van tests komt natuurlijk ook aan bod. De cursus GA4 biedt jou de kennis en vaardigheden om een expert te worden in Google Analytics 4!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Inhoud

Wat leer je?

Bij de cursus GA4 begin je bij het begin. Je krijgt uitleg over alle onderdelen van Google Analytics 4, en de nieuwe manier van meten hierin. Je leert hoe je een eigen account inricht voor jouw website, en hoe je rapporten draait en analyseert. Via het bezoekersgedrag kom je erachter hoe mensen bij jouw website terechtkomen en waar ze interesse in hebben. Welke pagina’s presteren het beste? En via welke pagina’s verlaten bezoekers jouw website? Aan de hand van deze data verbeter je de website en werk je aan verschillende (marketing)doelen. Na afloop weet jij precies hoe je Google Analytics 4 inzet voor een optimale website.

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie
  • Opzetten van Google Analytics 4
  • Rapporten creëren en analyseren
  • Website optimalisatie
  • Bezoekersgedrag
  • Conversie en gedrag
  • Downloads en aankopen

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de opleiding Google Analytics 4 maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de opleiding Google Analytics 4 te volgen bij NTI heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je kunt direct van start.

Hulp bij jouw studiekeuze?

Heb je vragen of twijfel jij of deze studie bij je past? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Vraag een certificaat aan!

Heb je de opleiding Google Analytics 4 afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Kosten Google Analytics 4 5238

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Google Analytics 4, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.