Strong is the new sexy! Zelf aan de slag?

Voor maar liefst 77% van de vrouwen is fit zijn het nieuwe slank! Dat blijkt uit onderzoek van Glamour. Daar waar beroemdheden met hun goddelijke lijven vroeger een onhaalbaar ideaalbeeld vormden, geven zij op social media nu steeds meer prijs over hoe ze aan dat lichaam komen. Weinig eten blijkt niet de sleutel tot succes. Het perfecte lichaam bereiken zij door flink te sporten en gezond te eten.

Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan kun je natuurlijk ook zelf thuis aan de slag. Wat denk je van:

  • Touwtje springen
  • Hardlopen/wandelen
  • Spier oefeningen
  • Boksen

Wist je dat 10 minuten touwtje springen gelijk staat aan 45 minuten hardlopen qua gezondheidsvoordelen? Volgens de Britse Springtouw-Association is dat echt zo. Het is niet voor niks dat BN’ers en topatleten graag touwtje springen. Het is makkelijk en intensief in korte tijd.

Zelf aan de slag
Geïnspireerd en zelf ook aan de slag? Dan is de cursus Gezond en fit van NTI misschien wel iets voor jou! Geestelijke en lichamelijke fitheid staan in deze cursus centraal. Hoe kom je het beste mentaal en fysiek in een goede conditie? En nog belangrijker, hoe kun je deze fitheid behouden? In de cursus Gezond en fit leer je dat sporten leuk kan zijn en dat gezond eten bijzonder lekker is!

NTI op FaceBook NTI op Instagram NTI op Twitter NTI op YouTube NTI op LinkedIn