→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil je snel Indonesisch leren? Volg dan nu de cursus Indonesisch!

De Indonesische taal wordt door meer dan 250 miljoen inwoners gesproken. Indonesië staat daarmee op nummer 3 van de wereldlijst qua meeste inwoners. Wanneer je een rondreis naar Indonesië maakt is het fijn als je de Indonesische taal kunt verstaan. NTI helpt jou hierbij met een cursus Indonesisch voor beginners. Na afloop van deze taalcursus Indonesisch kun je de Indonesische taal met gemak verstaan. Je bent in staat om gesprekken in je naaste omgeving te begrijpen en in het Indonesisch te voeren.

Na afloop van de taalcursus Indonesisch van NTI heb je jouw spreek- en luistervaardigheden op ruim voldoende niveau ontwikkeld. Je bent in staat om op redelijk niveau te corresponderen en boeken en tijdschriften te lezen. De cursus Indonesisch voor beginners van NTI is voor iedereen die snel de Indonesische taal wilt leren.

Bahasa Indonesia leren

Bahasa Indonesia betekent letterlijk ‘’de taal van Indonesië’’. Bahasa Indonesia is de voertaal van de Indonesische archipel. De archipel is al eeuwenlang een zeer belangrijke handelsregio waar diverse landen hun zaken doen. In het bedrijfsleven kan Bahasa Indonesia leren dus goed van pas komen.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Stapsgewijs Indonesisch leren met onze cursus Indonesisch

Tijdens deze cursus Indonesisch maak je stapsgewijs kennis met de Indonesische taal. In deze cursus ligt de nadruk op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De lessen zijn ingedeeld in:

 • Een leesstuk
 • De grammatica
 • De uitspraak
 • De opdrachten

Daarin komen de woordenschat, de grammaticaregels en de idiomatische uitdrukkingen aan de orde. Je krijgt de gelegenheid stap voor stap de taal onder de knie te krijgen. De kennis die je met deze cursus Indonesisch opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de taal te gebruiken.

Studeer en stuur huiswerk op via de online leeromgeving

Tijdens de cursus Indonesisch studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Je kunt bijvoorbeeld behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven, ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s.

Complete woordenlijst

De cursus Indonesisch bestaat uit 17 lessen en 2 cd’s. Daarnaast ontvang je een complete woordenlijst van alle woorden die in de cursus voorkomen in Nederlands-Indonesisch en Indonesisch-Nederlands.

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Indonesisch voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

NTI: studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Tentamen doen als het jou uitkomt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Want wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk voor de cursus Indonesisch

Om de cursus Indonesisch te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Indonesisch.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Indonesisch voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Erkende onderwijsinstelling

De kwaliteit van het onderwijs is van levensbelang voor een onderwijsinstelling. Het NTI is daarom erg trots op de erkenning die verschillende organisaties hebben verleend aan de opleidingen die wij aanbieden:

 • Onze HBO-opleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs en erkend door het ministerie van OCW.
 • Onze MBO-opleidingen worden goed beoordeeld door de Onderwijsinspectie en zijn erkend door het ministerie van OCW.
 • Wij beschikken over certificering voor de ISO 9001-kwaliteitsnorm, toegekend door QualityMasters.
 • Wij zijn gecertificeerd voor het Cedeo-kwaliteitskeurmerk voor human resources dienstverleners.

Iedereen die een opleiding volgt bij het NTI is hierdoor verzekerd van een gedegen kwaliteit.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Indonesisch voor beginners 1502

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Indonesisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Indonesisch voor beginners
3.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik ben nog niet zo lang begonnen maar ik vind het erg leuk. Ik krijg veel feedback van mijn mentor en ik snap wat er van mij verwacht wordt.

Goede ervaring. Het lesmateriaal is overzichtelijk; de stof wordt goed uitgelegd; het contact met de docent is goed en het lesmateriaal is van goede kwaliteit.

Bekijk alle ervaringen