→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil je snel Indonesisch leren? Volg dan nu de cursus Indonesisch!

De Indonesische taal wordt door meer dan 250 miljoen inwoners gesproken. Indonesië staat daarmee op nummer 4 van de wereldlijst qua meeste inwoners. Wanneer je een rondreis naar Indonesië maakt is het fijn als je de Indonesische taal kunt verstaan. NTI helpt jou hierbij met een cursus Indonesisch voor beginners. Na afloop van deze taalcursus Indonesisch kun je de Indonesische taal met gemak verstaan. Je bent in staat om gesprekken in je naaste omgeving te begrijpen en in het Indonesisch te voeren.

Na afloop van de taalcursus Indonesisch van NTI heb je jouw spreek- en luistervaardigheden op ruim voldoende niveau ontwikkeld. Je bent in staat om op redelijk niveau te corresponderen en boeken en tijdschriften te lezen. De cursus Indonesisch voor beginners van NTI is voor iedereen die snel de Indonesische taal wilt leren.

Bahasa Indonesia leren

Bahasa Indonesia betekent letterlijk ‘’de taal van Indonesië’’. Bahasa Indonesia is de voertaal van de Indonesische archipel. De archipel is al eeuwenlang een zeer belangrijke handelsregio waar diverse landen hun zaken doen. In het bedrijfsleven kan Bahasa Indonesia leren dus goed van pas komen.

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Indonesisch voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Stapsgewijs Indonesisch leren met onze cursus Indonesisch

Tijdens deze cursus Indonesisch maak je stapsgewijs kennis met de Indonesische taal. In deze cursus ligt de nadruk op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De lessen zijn ingedeeld in:

 • Een leesstuk
 • De grammatica
 • De uitspraak
 • De opdrachten

Daarin komen de woordenschat, de grammaticaregels en de idiomatische uitdrukkingen aan de orde. Je krijgt de gelegenheid stap voor stap de taal onder de knie te krijgen. De kennis die je met deze cursus Indonesisch opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de taal te gebruiken.

Studeer en stuur huiswerk op via de online leeromgeving

Tijdens de cursus Indonesisch studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Je kunt bijvoorbeeld behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven, ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Complete woordenlijst

De cursus Indonesisch bestaat uit 17 lessen. Daarnaast ontvang je een complete woordenlijst van alle woorden die in de cursus voorkomen in Nederlands-Indonesisch en Indonesisch-Nederlands.

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk voor de cursus Indonesisch

Om de cursus Indonesisch te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Indonesisch.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Indonesisch voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Indonesisch voor beginners 1502

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Indonesisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Indonesisch voor beginners

3.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ik ben nog niet zo lang begonnen maar ik vind het erg leuk. Ik krijg veel feedback van mijn mentor en ik snap wat er van mij verwacht wordt.

Goede ervaring. Het lesmateriaal is overzichtelijk; de stof wordt goed uitgelegd; het contact met de docent is goed en het lesmateriaal is van goede kwaliteit.

Bekijk alle ervaringen