NTI MBO-College

Hoge kwaliteit

De MBO-opleidingen van het NTI-MBO College zijn praktijkgericht en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ook zijn al onze MBO-opleidingen wettelijk erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Nederland. Iedereen die een opleiding volgt bij het NTI-MBO College is hierdoor verzekerd van een gedegen kwaliteit.

Studeer via de derde leerweg

Het NTI biedt de mbo-opleidingen aan via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, mensen die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo-diploma willen behalen.

Waarom de derde leerweg?
Reguliere mbo-scholen, zoals het ROC, bieden hun mbo-opleidingen vaak in twee varianten aan: de BOL- en BBL-variant. Bij deze varianten ben je verplicht om 200 tot 700 uur per jaar op school te zitten. Wanneer je een gezin hebt en/of werkt, is dit bijna niet mogelijk. De overheid heeft hier een oplossing voor gevonden: de derde leerweg.

Wat is de derde leerweg?
Een mbo-opleiding via de derde leerweg is dezelfde mbo-opleiding zonder dat je 200 tot 700 uur op school moet zitten. De derde leerweg heeft geen urennorm, hierdoor kun jij zelf bepalen waar en wanneer je studeert. Studeren bij het NTI is een ideale combinatie van zelfstudie en klassikale bijeenkomsten.