Trots op onze studenten

#1 #2 #3

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken... 

Welke opleiding kies jij?

Het zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Welke opleiding kies jij?

Neem ook de regie in eigen handen met een flexibele opleiding van NTI. Doe inspiratie op, kies uit ruim 300 proeflessen!

Volg een gratis proefles

Je kan het met FlexibelStuderen®

Je wilt graag weer een studie volgen. Maar ja, hoe doe je dat, in je volle leven, naast je baan, je gezin, je vrienden? Met FlexibelStuderen® van NTI is er altijd een manier om dat voor elkaar te krijgen. Onze studenten kiezen volledig hun eigen weg, soms buiten de gebaande paden. Ze studeren op de raarste momenten en op de vreemdste plekken. En het lukt ze. Ze hálen dat diploma. Dat maakt ze bijzonder. Daarom zijn we trots op ze.

Een opleiding volgen op jouw manier

Ben jij een vroege vogel, of duik jij liever ‘s avonds laat de boeken in? Met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Met jouw online leeromgeving en échte studieboeken studeer je op jouw manier. FlexibelStuderen® doe je bij NTI. Welke opleiding kies jij?

Doorgroeien Leuke cursus

Daarom FlexibelStuderen®

  • Een opleiding die echt bij jou past
  • Erkende en waardevolle opleidingen
  • Van digitaal tot klassikaal

STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kan iedereen in Nederland het STAP-budget aanvragen. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. De naam zegt het al, deze subsidie helpt je met het vergroten van jouw baankansen en positie op de arbeidsmarkt. Wil jij een NTI-opleiding volgen om jezelf te ontwikkelen? Dan kun je jaarlijks tot maximaal €1.000 subsidie aanvragen voor je opleiding. Jaarlijks stelt de overheid 200 miljoen beschikbaar voor het STAP-budget. Er zijn meerdere aanvraagrondes per jaar.

Lees meer over STAP