Trots op onze studenten

#1

Jij kan het ook met FlexibelStuderen®

Wat is FlexibelStuderen®?

Je wilt graag weer een studie volgen. Maar ja, hoe doe je dat, in je volle leven, naast je baan, je gezin, je vrienden? Met FlexibelStuderen® van NTI is er altijd een manier om dat voor elkaar te krijgen. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Onze studenten kiezen volledig hun eigen weg. Ze studeren op de raarste momenten en op de vreemdste plekken. En het lukt ze. Ze hálen dat diploma. Dat maakt ze bijzonder. 

  • Een opleiding die echt bij jou past
  • Erkende en waardevolle opleidingen
  • Van digitaal tot klassikaal

 

Een opleiding volgen op jouw manier

Ben jij een vroege vogel, of duik jij liever ‘s avonds laat de boeken in? Met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Met jouw online leeromgeving en échte studieboeken studeer je op jouw manier. FlexibelStuderen® doe je bij NTI. Welke opleiding kies jij?


    Vind jouw opleiding

Daarom FlexibelStuderen®

  • Een opleiding die echt bij jou past
  • Erkende en waardevolle opleidingen
  • Van digitaal tot klassikaal

STAP-budget

Bij NTI kun je gebruikmaken van het STAP-budget, een subsidie voor scholing ter waarde van €1.000. Met het STAP-budget wordt (weer) studeren nóg gemakkelijker. Je hebt de keuze uit bijna 300 NTI-opleidingen die je voordeliger of zelfs geheel kosteloos kunt volgen. Je kunt de STAP-subsidie aanvragen tijdens één van de aanvraagrondes.

Lees meer over STAP