Opleiding kraamzorg

Ligt jouw hart bij de kraamzorg? Kan je geen kinderwagen voorbijlopen zonder even naar binnen te spieken en wil jij de steun en toeverlaat worden van prille ouders? Dan zit je bij NTI goed met een opleiding kraamzorg.

Is kraamverzorgster worden jouw droom? Wil jij kunnen assisteren bij bevallingen en na een geboorte zorgen dat het gezinsleven weer op rolletjes loopt? Kies dan voor de erkende MBO-opleiding Verzorgende IG Kraamzorg. De MBO-opleiding Kraamzorg bereidt je perfect voor op het vakgebied. Na afloop kun je direct aan de slag als kraamverzorgster!

Twijfel je nog en wil jij eerst kennismaken met het werk van een kraamverzorgster? Dan is de korte Beroepsopleiding Kraamzorg erg geschikt. Hierin kun je ontdekken of kraamverzorgster jouw toekomstige vak wordt. Je krijgt inzicht in het hele proces rond de bevalling. 

Bepaal zelf je studietempo

Het hierboven aangegeven studietempo is het aanbevolen studietempo. Jij bepaalt zelf hoe lang je over een opleiding Kraamzorg doet. Je kan de opleiding sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je een NTI-opleiding Kraamzorg geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met zowel online tools als echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Meer begeleiding nodig? Kies voor klassikaal

Wil je graag vaste contactmomenten, intensievere begeleiding en meer klassikale bijeenkomsten? Kies dan voor de klassikale variant van MBO Verzorgende IG Kraamzorg. Je hebt 1 keer per maand overdag les of 2-wekelijks een avond. Tijdens deze lessen behandelt een topdocent de belangrijkste onderwerpen en heb je direct contact met je medestudenten. Ideaal om elkaar te helpen bij opdrachten. Meer weten over de opleiding, startdata en locaties?

BEKIJK MBO VERZORGENDE IG KLASSIKAAL