Omschrijving

Leer een website bouwen en onderhouden

Weet je al hoe jouw website eruit moet zien, maar ontbreekt het nog aan de kennis om het te realiseren? Met deze online cursus Webdesign leer je hoe je een website bouwt en onderhoudt. In heldere taal begeleiden we je stap voor stap door het gehele proces. Voor vragen of feedback kun je terecht bij een ervaren websitespecialist. Je leert onder andere werken met HTML 5, CSS-stijlbladen, JavaScript, frames en hyperlinks. Het resultaat? Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website, zelfgemaakt.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Hinderkien Magritha Ploeger, 23 jaar, Noordbroek

Ik ben nu een dag bezig met de cursus maar ik vind het echt een leuke, leerzame en interessante cursus met veel bruikbare informatie. Ik ben nu een dag bezig met de cursus maar ik vind het echt een leuke, leerzame en interessante cursus met veel bruikbare informatie.

Inhoud

Wat leer je

Bezoekers moeten snel hun weg vinden op een website, anders ontstaan irritaties en haken ze af. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid staan daarom hoog in het vaandel tijdens de cursus. Hetzelfde geldt voor de vormgeving, met jouw website straal je uit waar jij of het bedrijf voor staat. Bovendien wil je je onderscheiden van de andere miljoenen websites op internet. Deze cursus website bouwen gaat grondig in op HTML5, tekstopmaak, artistieke functionaliteit, tabellen, cookies, sitenavigatie en nog veel meer. In het fraaie lesboek vind je talloze voorbeelden uit de praktijk.

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • HTML5
 • JavaScript
 • CSS
 • Scripttaal
 • Design en vormgeving
 • Tekstopmaak
 • Multimediale toepassingen en effecten
 • Tabellen, kolommen, formulieren
 • Webdesignsoftware 
 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Webdesigner. Iedereen kan meedoen! Vragen? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Computereisen

Je dient te beschikken over een computer (PC/Apple) met een tekstverwerkingsprogramma (Notepad, MS Word) en een grafisch programma (Paint, Adobe Photoshop).

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Webdesigner afgerond? Dan kun je een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Webdesigner 1643

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Webdesigner, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Webdesigner

4 sterren - gebaseerd op 12 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, 37 jaar, Enschede

Goede studie, prettige opbouw, duidelijke uitleg, leraar goed bereikbaar, ook erg fijn dat je online via de site je medestudenten aan kan spreken.

Mirjam Visser

Opleiding is prima. Alleen qua administratie kan het wel beter.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.