Omschrijving

Leer in no-time SEA-campagnes opzetten

Search Engine Advertising (SEA) is een waardevolle techniek om je website beter vindbaar te maken via zoekmachines als Google. Met de SEA cursus van NTI krijg jij in korte tijd de belangrijkste basisbeginselen van zoekmachinemarketing onder de knie. De cursus is ideaal als je een druk leven hebt, want in slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Je bepaalt zelf je studietempo. Zo leer je in no-time meer over het werken met Google Ads, het opzetten van campagnes en het bepalen van zoekwoorden. Met de online SEA training weet jij straks hoe je met advertenties meer publiek (en verkopen) naar je site kunt halen!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Niet zo veel praktijk oefenen. Niet zo veel praktijk oefenen.

Inhoud

Wat leer je?

Je start de SEA cursus met een introductie in Search Engine Advertising. Vervolgens verdiep je je in de basiselementen die Google gebruikt om de volgorde in zoekresultaten te bepalen. Je leert hoe je een campagne opzet en zoekwoorden bepaalt. Je raakt bekend met Google Ads, het programma waarmee je jouw advertenties in Google toont. Ook leer je hoe je met technieken als linkbuilding jouw positie in Google kunt verbeteren. Stap voor stap raak jij zo steeds beter bekend met zoekmachinemarketing!

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Google Ads
 • Campagnes
 • Advertenties
 • Techniek
 • Content
 • Zoekwoorden
 • Linkbuilding

 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 1 maand extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Search Engine Advertising (SEA). Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

BEZEGEL JE PRESTATIE MET EEN CERTIFICAAT

Heb je de cursus Search Engine Advertising (SEA) afgerond? Dan kun je kosteloos een certificaat aanvragen. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstuderen

Wil je graag meer leren over onderwerpen als zoekmachinemarketing of andere aspecten van online marketing? Dan is een cursus als Allround Online Marketeer, Search Engine Optimization (SEO) of Google Analytics echt iets voor jou!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Search Engine Advertising (SEA) 1934

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen

Search Engine Advertising (SEA)

4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

 

Niet zo veel praktijk oefenen.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.