Omschrijving

Wegwijs in Photoshop

Met deze praktische cursus maak je uitgebreid kennis met Adobe Photoshop. Dankzij de gestructureerde opbouw van de cursus leer je het programma snel gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en mogelijkheden. Photoshop is uiterst veelzijdig en gebruikersvriendelijk, het is niet voor niets het meest gebruikte grafische bewerkingsprogramma ter wereld. Na afloop van de cursus Photoshop kun je moeiteloos foto’s en afbeeldingen bewerken. Handig voor op werk en/of in je vrije tijd.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

NTI Student, 54 jaar, Hengelo

Het is een opleiding die goed te doen is. Duidelijke oefenstof. Het is een opleiding die goed te doen is. Duidelijke oefenstof.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je

Tijdens de cursus Photoshop maak je gebruik van Engelstalig literatuur. Je leert de technieken beheersen om het beste uit afbeeldingen te halen. Rode ogen behoren tot het verleden, net als storende achtergronden en andere gebreken. Ook maak je kennis met de instellingen voor verschillende bestandstypen en werk je met beschikbare kleurmodellen. Je verkent daarbij genres als portret-, landschap- en bedrijfsfotografie.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Werkomgeving verkennen
 • Algemene fotocorrecties
 • Met selecties werken
 • Beginselen van lagen
 • Digitale foto’s corrigeren en verbeteren
 • Maskers en kanalen
 • Typografisch ontwerp
 • Vectortekentechnieken
 • Geavanceerde composities
 • Video bewerken
 • Schilderen met het mixerpenseel
 • Werken met 3D-afbeeldingen
 • Bestanden voorbereiden voor het web
 • Consistente kleuren maken en afdrukken

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Photoshop. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Software

Het lesmateriaal van de cursus Photoshop is inbegrepen in de prijs, maar dat geldt niet voor de software. Om de cursus te volgen heb je de Adobe Photoshop-software van Adobe Creative Cloud nodig.

Via onze samenwerking met SURFspot krijg je 45% korting op een jaarlicentie voor het volledige Adobe Creative Cloud pakket. Dit pakket biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw creativiteit tot leven te brengen!

Systeemeisen

Het lesmateriaal gaat uit van Windows 7, 8, 10 (m.u.v. Windows 10 versies 1507, 1511 en 1607) en Mac OS. Andere besturingssystemen wijken af van de voorbeelden uit het lesboek. Door recente updates van de CC-software kunnen sommige functionaliteiten zich op een andere plek bevinden dan in het boek wordt beschreven.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Photoshop afgerond? Dan kun je een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Photoshop CC 1313

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Photoshop, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Photoshop

4.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, 54 jaar, Hengelo

Het is een opleiding die goed te doen is. Duidelijke oefenstof.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.