→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

De wereld van apps leren kennen?

Heb jij interesse in ICT en wil je graag meer leren over het proces van een app maken? Dan is de cursus Apps maken echt iets voor jou! Tijdens de informatieve cursus Apps maken duik je in de wereld van apps: wat maakt een app goed en hoe ga je van een goed idee naar het op de markt brengen van jouw app? Je gaat aan de slag met je eigen idee en leert zo wat de stappen zijn om een app te ontwikkelen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Is deze cursus iets voor mij?

De cursus Apps maken is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in ICT en graag meer inzicht wil krijgen in de ontwikkeling van apps. Je leert niet daadwerkelijk programmeren, maar na afloop weet je wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van apps voor Android of iOS, wat een app succesvol maakt en wat je kunt doen om geld te verdienen met jouw app! De cursus is ook interessant als je veel met app-developers werkt om zo beter inzicht te krijgen in de appwereld.

Cursus Apps maken - dit komt aan bod

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus neem jij een kijkje in de wereld van apps maken. Het begint met een goed idee, maar hoe verder? Er is een concept nodig, een passend design en natuurlijk moet er geprogrammeerd worden. Alle belangrijke stappen komen aan de orde, van conceptontwikkeling tot programmeren en marketing. Na afloop ken jij dit hele proces en weet je wat je moet doen om je app daadwerkelijk te ontwikkelen. De cursus Apps maken is geschikt voor zowel Android als iOS. Houd er wel rekening mee dat je aan het eind van de cursus niet daadwerkelijk een app hebt gemaakt. Aan de hand van o.a. onderstaande onderwerpen leer je het ontwikkeltraject van een app maken en weet je of jouw app een succes kan worden:

  • Wat maakt apps goed?
  • Conceptontwikkeling: doelgroep, features, kosten
  • Design: interaction, visual en sound design, illustraties en animaties
  • Marketing: marketingplan, lancering en promotie

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de cursus Apps maken heb je geen bepaalde vooropleiding nodig, je kunt direct beginnen! Houd er wel rekening mee dat er veel Engelse termen worden gebruikt bij de ontwikkeling van apps. Enige kennis van de Engelse taal is dus handig.

Examen

Studieduur & lesgeld

Apps maken 1331

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 84,00 € 56,00 € 42,00
Nu met 25% korting € 63,00 € 42,00 € 31,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company