Omschrijving

Psychologie voor op de werkvloer

Hoe zorg je voor een positieve werksfeer in je team? Welke cultuur heerst er en heeft dat invloed op de emoties en het gedrag van medewerkers? Een psychologische kijk op het gedrag op de werkvloer kan je enorm veel nuttige inzichten geven. Als manager geeft kennis van arbeidspsychologie je tools om een betere manager te zijn en je team gelukkiger én productiever te maken. En als teamlid kun je met kennis over arbeidspsychologie het gedrag en de reacties van je teamleden beter inschatten en je eigen gedrag hierop aanpassen. Je duikt in onderwerpen als arbeidssatisfactie, macht, organisatiecultuur, leidinggeven en psychische belasting. Start de opleiding arbeidspsychologie, gegeven op hbo-niveau, en geef je werksfeer een boost!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat.

Arbeidspsychologie 1782

Studieprogramma

Inleidende fase
  • Arbeids- en organisatiepsychologie

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de beroepsopleiding Arbeidspsychologie volg je een praktijkdag. Tijdens deze bijeenkomst krijg je les van een professional uit het werkveld en duik je dieper de theorie in. Ook ga je samen met studiegenoten aan de slag met verschillende opdrachten. 

Innovatieve en gepersonaliseerde online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Voor de korte opleiding Arbeidspsychologie heb je geen vooropleiding of bepaalde voorkennis nodig. Je kunt meteen beginnen. Houd er wel rekening mee dat deze beroepsopleiding op hbo-niveau is.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag met het kiezen van een opleiding. Neem gerust contact op met onze studieadviseurs

Examen

NTI-certificaat

Je sluit de opleiding af met een digitaal examen. Als je slaagt, ontvang je het certificaat Arbeidspsychologie van NTI. Je bepaalt zelf waar en wanneer je examen doet. De examenkosten bedragen € 54,00 per maand. Lees hier meer over de digitale examens.

Voordelen van examen doen bij NTI

  • Examen doen wanneer jij er klaar voor bent.
  • Digitaal examen doen op tal van locaties door heel Nederland.
  • Maak papers in je eigen tempo en lever ze online in wanneer jij dat wilt.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Kosten Cursus Arbeidspsychologie 1782

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.