Omschrijving

Verdiep je in de Lean methode en leer de kunst van procesoptimalisatie

Ben jij graag bezig met verbetering, optimalisatie en efficiëntie? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Lean is een werkwijze die bedrijven en organisaties helpt bij het optimaliseren van processen. De kern van de Lean-methode is het efficiënt inzetten van personeel en middelen om zo maximale winst te behalen. Het doel is om verspilling te verminderen en waarde te creëren, waardoor bedrijven slimmer en effectiever kunnen opereren. Alle organisaties streven naar efficiëntie, kwaliteitsverbetering en klantgerichtheid. Deze opleiding biedt jou de vaardigheden om doeltreffende verbeteringen te implementeren en te leren hoe je deze veranderingen niet alleen duurzaam, maar ook op de lange termijn kunt handhaven. Schrijf je nu in en versterk jouw cv met deze waardevolle kennis!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Inhoud

Wat leer ik?

De beroepsopleiding Lean Green Belt gaat dieper in op de Lean-methodologieën. De opleiding biedt een uitgebreid programma om jouw kennis van Lean te vergroten. Je leert over het ontstaan van Lean, Lean-organisaties en waarde vs. verspilling. Je krijgt onder andere inzicht in oplossingsprioritering en verandermanagement. Ook leer je verbeteringen te beheersen met aandacht voor borging en Visual Management. Deze opleiding is ideaal voor wie een allrounder wil worden binnen Lean, online marketing en sales.

Studieprogramma

De opleiding bestaat uit zeven hoofdonderdelen:

  • De essentie van Lean
  • Define
  • Measure
  • Analyse
  • Improve
  • Control
  • A3-methode

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de opleiding Lean Green Belt maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de opleiding Lean Green Belt te volgen bij NTI heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je kunt direct van start.

Hulp bij jouw studiekeuze?

Heb je vragen of twijfel jij of deze studie bij je past? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Erkend examen Lean Green Belt

Deze beroepsopleiding sluit je af met het erkende examen van Watson & Associates (geaccrediteerd door het Lean Competency System/LCS). Dit examen boek je zelf bij Watson & Associates wanneer jij er klaar voor bent. Als je slaagt, ontvang je het officiële diploma Lean Green Belt van het LCS.

€75,- voordeel op de examenkosten

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. NTI helpt jou daar graag bij en geeft daarom een korting cadeau van in totaal € 75,- op de examenkosten!

Doorstromen na Lean Green Belt

Wil je na de opleiding Lean Green Belt verder studeren? NTI biedt genoeg keuze die jouw kennis in deze branche aanvullen. Zoals de korte HBO-programma’s Effectief communiceren en Strategisch management.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Lean Green Belt 5212

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.