→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Dé opleiding voor aankomende ondernemers

De opleiding ondernemerschap is speciaal opgezet om ambitieuze starters precies die basis te bieden die zij nodig hebben. Want er komt veel kijken bij het opzetten van een eigen zaak. Wij zorgen dat je goed voorbereid te werk gaat zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Marketing, bedrijfsadministratie, personeel & organisatie, het komt allemaal langs. De opleiding is voor iedereen geschikt die een eigen bedrijf wil beginnen, maakt niet uit in welke branche dat is. Ook word je uitstekend voorbereid op het diploma Basiskennis Ondernemerschap van de Associatie voor Examinering. Hiermee toon je aan dat je vaardig genoeg bent om een eigen bedrijf te starten.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

Inhoud

Wat leer je

De opleiding bestaat uit drie onderdelen: Marketing, Bedrijfsadministratie en Personeel & organisatie. Bij Marketing leer je hoe je mensen naar jouw zaak krijgt; bij Bedrijfsadministratie hoe je overzicht houdt over alle inkomsten en uitgaven en bij Personeel & organisatie krijg je inzicht in jouw rol als werkgever.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Product, prijs en plaats
 • Concurrentie
 • Reclame
 • Marktanalyse
 • Ondernemingsvormen
 • Begroting maken
 • Administratie bijhouden
 • Belastingen
 • Plichten werkgever/werknemer
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Arbeidsovereenkomst
 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Basiskennis ondernemerschap. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Examen Nederlandse Associatie voor Examinering

Je sluit de opleiding af met het officiële examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je doet dit op de computer in een examencentrum bij jou in de buurt wanneer het jou uitkomt. Meer informatie over de examens vind je op www.associatie.nl. Als je slaagt, ontvang je het erkende diploma Basiskennis Ondernemerschap.

Alleen bij NTI: € 25,- voordeel op de examenkosten!

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. NTI helpt jou daar graag bij en geeft daarom een korting cadeau van € 25,-. Je betaalt dus geen € 177,- voor het examen, maar € 152,-. NTI is de enige opleider die dit voordeel biedt, dus grijp je kans! De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld. De examenkosten bedragen € 25,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo. 

 

Studieduur & lesgeld

Kosten Basiskennis Ondernemerschap 1613

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de opleiding Basiskennis ondernemerschap. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger. 

Vraag een offerte aan

Handige extra's

Examentraining Basiskennis Ondernemerschap

Wil jij je optimaal voorbereiden op het examen en persoonlijke feedback krijgen op de onderdelen die jij moeilijk vindt? Kies dan voor de klassikale examentraining. Aan de hand van een proefexamen dat je maakt, geeft de docent extra aandacht aan de fouten en de opgaven die voor jou extra uitleg nodig hebben. Het totaalbedrag hieronder betaal je in termijnen.

€ 102,-    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.