→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Russisch voor gevorderden: de volgende stap

Fris je kennis op, breid je vocabulaire uit en word vloeiend in de Russische taal. Deze online cursus is ideaal als je al een beetje Russisch spreekt, maar nog veel meer wilt leren. Met onze handige studiemethodes train je zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Ook kom je meer te weten over het imposante land, de bevolking en haar gebruiken. Na afloop van de cursus beheers je ruim 1500 Russische woorden. Je kunt moeiteloos gesprekken voeren, corresponderen en teksten als kranten en boeken begrijpen. Starten kan vandaag nog!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Uitstekend gebalanceerde cursus. Als voormalig talendocent heb ik veel waardering voor de opzet van de lessen. Uitstekend gebalanceerde cursus. Als voormalig talendocent heb ik veel waardering voor de opzet van de lessen.

Inhoud

Wat leer je?

De cursus bestaat uit 32 lessen. Bij het lesmateriaal ontvang je een Russische alfabetkaart, zodat je snel iets kunt opzoeken. In elke les leer je nieuwe woorden, zinnen en uitdrukkingen. Ook wordt een bepaald onderdeel van de grammatica behandeld. Vervolgens maak je oefeningen waarmee je je spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheden traint. De combinatie van leren en oefenen, zowel mondeling als schriftelijk, zorgt ervoor dat je de stof beter onthoudt. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen loopt op naarmate je verder komt in de cursus.

Tijdens de cursus Russisch voor gevorderden komen de volgende onderwerpen aan bod:

Studieprogramma

 • Toerisme en bezienswaardigheden
 • Restaurant
 • Hobby
 • Familie en huis
 • Russische sprookjes
 • Openbaar vervoer en reizen
 • Russische geschiedenis
 • Vakantie
 • Visite
 • Krant
 • Industrie
 • Russische literatuur en cultuur 

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Voor wie is de cursus geschikt?

Om mee te doen, heb je al een behoorlijke kennis van de Russische taal. Te vergelijken met vmbo+/havo-niveau (A2 van ERK). Deze cursus sluit mooi aan op de NTI-cursus Russisch voor beginners. 

Vragen?

Twijfel je of je niveau aansluit op de cursus of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Russisch voor gevorderden afgerond? Dan kun jij een digitaal certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Russisch voor gevorderden 1509

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Russisch voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen

Russisch voor gevorderden

4,5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Uitstekend gebalanceerde cursus. Als voormalig talendocent heb ik veel waardering voor de opzet van de lessen.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.