→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Word alsnog toegelaten tot een erkende mbo-opleiding

Wanneer je niet aan de vooropleidingseis voldoet van een volledige mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4, kun je deelnemen aan de mbo toelatingstoets. Het doel van deze toets is om vast te stellen of je een reële kans hebt de mbo-opleiding succesvol af te ronden. Slaag je voor deze toets en ben je minimaal 18 jaar? Dan mag je starten met de mbo-opleiding van jouw keuze bij NTI! Op het inschrijfformulier plan je zelf jouw toets in. De toets wordt vrijwel dagelijks digitaal afgenomen op meer dan 20 locaties in Nederland.

In verband met de coronamaatregelen is de beschikbaarheid van testlocaties soms beperkt. Wanneer je geen beschikbare datum en tijd ziet bij het inschrijven, probeer het dan in een andere week of op een andere locatie.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

Onderdelen en voorbereiding

Met de toets worden je taal-, reken- en leesvaardigheid getoetst. De toelatingstoets hoef je op geen enkele manier voor te bereiden.

Inschrijven is geld terug!

De kosten voor de toelatingstoets bedragen € 75,-. Dit geld krijg je terug wanneer je je binnen 14 dagen na de uitslag van de toets inschrijft voor een mbo-opleiding, mbo basisopleiding of mbo keuzedeel van het NTI MBO-College.

Aanmelden voor de MBO toelatingstoets

Uitslag

Naar aanleiding van de toets krijg je van de Toelatingscommissie van het NTI MBO-College een bindend advies of je wel of niet met de mbo-opleiding kunt starten. Krijg je een positief advies en ben je minimaal 18 jaar, dan mag jij starten met de mbo-opleiding van jouw keuze. Wanneer je niet slaagt voor de toelatingstoets, kun je starten met een basisopleiding van het NTI MBO-College. Schrijf je je binnen 14 dagen na de uitslag in voor een opleiding bij het NTI MBO-College, dan krijg je de kosten van de toets retour!

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.

Contact met een studieadviseur:

ma-vr (09:00-18:00)