→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Word alsnog toegelaten tot een erkende mbo-opleiding

Wanneer je niet aan de vooropleidingseis voldoet van een volledige mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4, kun je deelnemen aan de mbo toelatingstoets. Het doel van deze toets is om vast te stellen of je een reële kans hebt de mbo-opleiding succesvol af te ronden. Slaag je voor deze toets en ben je minimaal 18 jaar? Dan mag je starten met de mbo-opleiding van jouw keuze bij NTI! Op het inschrijfformulier plan je zelf jouw toets in. De toets wordt vrijwel dagelijks digitaal afgenomen op meer dan 20 locaties in Nederland.

In verband met de coronamaatregelen is de beschikbaarheid van testlocaties soms beperkt. Wanneer je geen beschikbare datum en tijd ziet bij het inschrijven, probeer het dan in een andere week of op een andere locatie.

Onderdelen en voorbereiding

Met de toets worden je taal-, reken- en leesvaardigheid getoetst. De toelatingstoets hoef je op geen enkele manier voor te bereiden.

Inschrijven is geld terug!

De kosten voor de toelatingstoets bedragen € 75,-. Dit geld krijg je terug wanneer je je binnen 14 dagen na de uitslag van de toets inschrijft voor een mbo-opleiding, mbo basisopleiding of mbo keuzedeel van het NTI MBO-College.

Uitslag

Naar aanleiding van de toets krijg je van de Toelatingscommissie van het NTI MBO-College een bindend advies of je wel of niet met de mbo-opleiding kunt starten. Krijg je een positief advies en ben je minimaal 18 jaar, dan mag jij starten met de mbo-opleiding van jouw keuze. Wanneer je niet slaagt voor de toelatingstoets, kun je starten met een basisopleiding van het NTI MBO-College. Schrijf je je binnen 14 dagen na de uitslag in voor een opleiding bij het NTI MBO-College, dan krijg je de kosten van de toets retour!

Aanmelden voor de MBO toelatingstoets

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal