Omschrijving

Verken de facilitaire dienstverlening

Wil jij je verdiepen in de facilitaire dienstverlening? Met de MBO Basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening op niveau 2 maak je kennis met dit veelzijdige vakgebied. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je in korte tijd de basisbeginselen van het beroep medewerker facilitaire dienstverlening. Je verdiept je in de kwaliteitszorg: aan welke wet- en regelgeving moet goede zorg voldoen en hoe verleen je eerste hulp en BHV? Ook verken je diverse dienstverlenende organisaties en doelgroepen én leer je hoe je het beste kunt communiceren met je cliënten. Na afloop van deze opleiding heb je een goed beeld van hoe het is om aan de slag te gaan in de facilitaire dienstverlening. Ideaal!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Is deze basisopleiding iets voor mij?

Deze opleiding is ideaal voor iedereen die houdt van gevarieerd werk, energie krijgt van anderen helpen, en zich verder wil ontwikkelen in de dienstverlening. Van klantgericht communiceren en professioneel werken tot kwaliteitszorg bieden. Je leert het allemaal!

Wat is een basisopleiding?

Met een MBO-basisopleiding maak je in korte tijd kennis met een beroep. Je volgt een aantal vakinhoudelijke modules van de volledige MBO-opleiding en hoeft geen stage te lopen. Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je een waardevol NTI-diploma én kun je direct doorstromen naar de erkende MBO Medewerker facilitaire dienstverlening met vrijstellingen.

Inhoud

Hoe is deze opleiding opgebouwd?

Met deze praktijkgerichte MBO Basisopleiding leg je een stevige basis in de facilitaire dienstverlening In het studieprogramma kun je zien welke onderwerpen precies behandeld worden. Deze basisopleiding is onderdeel van de erkende mbo-opleidingen van NTI: MBO Medewerker facilitaire dienstverlening.

Wat leer je?

In het studieprogramma hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen.

MBO Basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening 5223

Studieprogramma

  • Veilig & prof.werken i/d dienstverlening
  • Klantgericht communiceren

Uniek: studieboeken bij het lesgeld inbegrepen!

Waar andere particuliere onderwijsaanbieders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld studiemateriaal, kiest het NTI MBO-College ervoor om te werken met de beste studieboeken. Deze zijn volledig bij je lesgeld inbegrepen.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je opleiding. Via de online leeromgeving kom je in contact met de vakdocenten. Hier kun je terecht voor al je vakinhoudelijke vragen. Voor alle andere vragen neem je contact op met je mentor. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor deze MBO Basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening heb je geen speciale vooropleiding nodig. Houd er wel rekening mee dat deze opleiding op MBO-niveau 2 is.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Wil je graag meer informatie over het niveau of de inhoud van de opleiding? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

Examen

Examen doen bij NTI

Tijdens de MBO Basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening maak je theorie-examens. De voordelen van examen doen bij NTI:

  • Examen doen wanneer jij er klaar voor bent.
  • Digitaal examen doen op tal van locaties door heel Nederland.
  • Actueel overzicht van je cijfers en examens in Mijn NTI.

Ontvang een NTI-diploma

Deze opleiding is een onderdeel uit een erkende mbo-opleiding van het NTI MBO-College. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit. Wanneer je alle theorie-examens succesvol hebt afgerond ontvang je een diploma van NTI. Een waardevol diploma dat goed aansluit op jouw toekomstige baan!

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt dit volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. De examenkosten bedragen € 50,00 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Doorstromen naar de volledige mbo-opleiding

Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan kun je na het afronden van deze MBO Basisopleiding meteen beginnen met de volledige MBO-opleiding Medewerker facilitaire dienstverlening (niveau 2). Je krijgt dan vrijstelling voor de examens die je succesvol hebt afgerond.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Je betaalt alleen lesgeld en examenkosten

Bij het NTI MBO-College profiteer je van een uniek all-in concept. Studiemateriaal, afstuderen, diplomering, reprorecht en hand-outs zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je betaalt alleen lesgeld en examenkosten en je mag dit zelfs in maandelijkse termijnen voldoen. Alle mbo basisopleidingen mag je gratis verlengen.

Kosten MBO Basisopleiding Medewerker facilitaire dienstverlening 5223

Het lesgeld is inclusief
  • Alle benodigde studieboeken
  • Begeleiding tijdens je hele studie
  • Toegang tot je online leeromgeving
  • Gratis verlenging van je studieduur
  • Jouw diploma

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.