Voltijd studeren bij Hogeschool NTI

Als voltijdstudent volg je elke week 1 dag college in Leiden, Utrecht of Rotterdam. Je volgt als Voltijdstudent naast praktijkbijeenkomsten ook een verdiepend college, werkgroep en afsluitend een examentraining per module, die voorbereidt op de toetsing. Daarnaast bieden we nog repetitorgroepen aan. Tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om met elkaar te studeren op locatie in Leiden of Utrecht. Tijdens deze dag is er een vakdocent beschikbaar voor vragen over de stof en begeleiding met studievaardigheden.

Portfoliodagen en e-colleges
Bij de portfolio-opdrachten bieden wij portfoliodagen aan. Door deze dag te volgen per portfolio-opdracht zal het maken van een portfolio-opdracht gemakkelijker worden. Er wordt die dag in groepjes aan de opdracht gewerkt en bepaalde onderdelen worden nader toegelicht en verklaard. Het gehele rooster voor je opleiding kun je vinden in je online leeromgeving. Daarnaast volg je iedere dag een online e-college, hierna kun je rechtstreeks via een chat vragen over de lesstof aan je docent stellen. 

Voltijd studeren
Studeren in voltijd is niet vrijblijvend: je dient ongeveer 40 uur per week aan je studie te besteden. Voltijd studeren in het flexibele concept van Hogeschool NTI vraagt dus veel zelfdiscipline. Je staat er uiteraard niet alleen voor en wordt waar nodig begeleid door jouw docent en mentor. Als je alles haalt, behaal je 60 EC per jaar.