Organisatie

We leven in een maatschappij waarin van je verwacht wordt dat je steeds nieuwe kennis en vaardigheden tot je neemt. NTI voorziet in deze behoefte. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan. Van korte cursus tot volledige hbo- en Masteropleiding. Met de erkende diploma’s van NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt.

Missie

NTI biedt elke volwassene in Nederland en Vlaanderen met de wens zich persoonlijk of professioneel te ontwikkelen de kans om dit te realiseren. Hiertoe biedt NTI een breed aanbod aan opleidingen op verschillende opleidingsniveaus aan door middel van een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept, met een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten.

Visie

NTI ziet een leven lang leren als een belangrijke maatschappelijke ontwikkeling met een blijvende impact op werkend en lerend Nederland en Vlaanderen. Wij geloven dat voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen mogelijk moet zijn, waarbij we vinden dat kwalitatief goed onderwijs betaalbaar kan zijn. NTI streeft naar een continue verbetering van de toegankelijkheid van haar onderwijs door het onderwijsconcept te blijven innoveren. Daarmee vervult NTI een leidende rol in de groeiende markt voor een leven lang leren.