→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ontwikkel succesvolle marketing- en organisatiestrategieën

In het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde volg je 4 masterclasses in 12 maanden en doe je brede kennis op over Marketing-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Met deze kennis leer jij bedrijfsprocessen efficiënt analyseren, zodat je precies weet waar ruimte voor verbetering is. Je leert financiële situaties analyseren om jouw bedrijf bestendig te maken tegen de concurrent. En weet het bedrijf en product zodanig in de markt te zetten dat het publiek je weet te vinden. Iets voor jou? Lees verder en kom meer te weten over het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde.

Waarom dit MBA-programma?

Het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde is uitermate geschikt als je brede, praktische kennis in dit vakgebied wilt vergaren, maar niet in de gelegenheid bent om de volledige Master Bedrijfskunde (MBA) te volgen. De combinatie van de masterclasses biedt een uitstekende verdieping op het gebied van strategische bedrijfskunde. Je voert praktijkopdrachten uit die je direct kunt toepassen in je eigen werk. Je kunt dit programma binnen 12 maanden afronden en beschikt dan over gedegen kennis van Marketing-, Operations-, Strategisch en Financieel management.

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde 8580

Bij deze opleiding kun je 20 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Masterclass Operations management
  5 EC
 • Masterclass Financieel Management
  5 EC
 • Masterclass Marketing Management
  5 EC
 • Masterclass Strategisch Management
  5 EC

Wat leer ik?

Hoe analyseer ik bedrijfsprocessen en pak ik bottlenecks aan? Hoe plan en implementeer ik strategisch? Hoe analyseer ik financiële informatie? En hoe ontwikkel ik succesvolle marketing- en organisatiestrategieën? Het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde geeft jou antwoord op deze vragen én meer. De kennis en vaardigheden die je opdoet kun je direct toepassen in jouw (toekomstige) functie. Een paar onderwerpen die de revue passeren zijn:

 • productmanagement
 • doelgroepstrategie
 • concurrentieanalyse
 • budgettering
 • innovatiemodellen

Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten

Tijdens deze master bedrijfskunde volg jij 4 praktijkbijeenkomsten. Onder begeleiding van een expert uit het werkveld verdiep je je in specifieke onderwerpen behorende bij de 4 masterclasses Marketing-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Daarnaast ga je aan de hand van cases je kennis toepassen in je eigen werk en je vaardigheden oefenen. Je kunt zelf plannen wanneer je bij een praktijkbijeenkomst aanwezig wilt zijn.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde is een specifieke vooropleiding niet vereist. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Houd er daarnaast rekening mee dat je bepaalde opdrachten moet kunnen uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Heb je een vraag? Een studieadviseur helpt je graag!

NTI University of Applied Sciences heeft een team van professionele studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.

Examen

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde af met 4 papers. Tevens is deelname aan de praktijkdagen verplicht. Na afloop ontvang je een erkend certificaat. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstromen naar de volledige MBA-opleiding

Mocht je er na afloop van dit MBA-programma voor kiezen om alsnog de volledige Master of Business Administration te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Wil je weten of je na het afronden van dit MBA-programma toegelaten wordt tot de volledige MBA, neem dan even contact op met onze studieadviseurs.

Studieduur & lesgeld

Levenlanglerenkrediet: Nu studeren, straks betalen

Lenen via DUO mogelijk stickerWil jij deze opleiding heel graag volgen, maar heb je daar het geld niet voor? Dan hebben we goed nieuws, je kunt het les- en examengeld bij DUO tegen zeer gunstige voorwaarden lenen. Zo kun je direct aan jouw opleiding beginnen. Na je studie heb je 15 jaar de tijd om terug te betalen. Lees nu meer over de voorwaarden van dit Levenlanglerenkrediet.

Masterprogramma Strategie en Bedrijfskunde 8580

Termijnen 12 Maanden *
Lesgeld per termijn € 294,00
 • De inschrijfkosten zijn € 75,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal