→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Een internationale loopbaan

Heb jij in jouw functie te maken met internationale klanten? En ben je nu niet in de gelegenheid om de volledige MBA-opleiding te volgen? Dan is het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren uitermate geschikt voor jou! Met dit programma op masterniveau ontwikkel jij jouw kwaliteiten op het gebied van internationaal ondernemen. Het diploma biedt perspectieven voor een internationale loopbaan. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom meer te weten over deze korte opleiding Internationaal Ondernemen en Innoveren.

Waarom een MBA-programma?

Het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt dit programma al binnen 6 maanden afronden. Dit MBA-programma bestaat uit het volgen van een praktijkbijeenkomst en het maken van een paper. Mocht je er na afloop van het programma voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Onderdeel van volledige Master of Business Administration

Dit MBA-programma is een onderdeel van de erkende Master of Business Administration. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur & lesgeld.

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren 7696

Bij deze opleiding kun je 5 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Masterclass Internationaal ondernemen en innoveren
  5 EC

Innovatiemanagement

Tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren ontwikkel je een analytisch vermogen waarbij het multinationale en internationale karakter van business centraal staat. Ook ga je in op de aard en taak van innovatiemanagement in de internationale context. Je leert innovatieprocessen in een internationaal kader te ontwikkelen en tot voltooiing te brengen. Enkele onderwerpen die tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren aan bod komen zijn:

 • Internationale expansie via digitale kanalen
 • Innovatie theorieën
 • Innovatieprocessen
 • Innovatiemanagement
 • Duurzaam innoveren

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren, zowel op het gebied van kennis als inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma. Door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de gratis praktijkbijeenkomst ga je dieper in op de aard en taak van innovatiemanagement in een internationale context. Bij deze praktijkbijeenkomst wordt gekeken naar de betekenis hiervan voor de eigen organisatie. Hoe is dit ingericht, waar zie je knelpunten en hoe ga je hiermee om?

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Examen

Hoe rond ik het programma af?

Het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren wordt getoetst middels een paper. De paper kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Tevens is deelname aan de praktijkbijeenkomst inclusief vooropdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

Levenlanglerenkrediet: Nu studeren, straks betalen

Lenen via DUO mogelijk stickerWil jij deze opleiding heel graag volgen, maar heb je daar het geld niet voor? Dan hebben we goed nieuws, je kunt het les- en examengeld bij DUO tegen zeer gunstige voorwaarden lenen. Zo kun je direct aan jouw opleiding beginnen. Na je studie heb je 15 jaar de tijd om terug te betalen. Lees nu meer over de voorwaarden van dit Levenlanglerenkrediet.

MBA-programma Internationaal Ondernemen en Innoveren 7696

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 155,00
 • De inschrijfkosten zijn € 75,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal