→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Business Operations: van informatisering tot bedrijfsoptimalisatie

Met het MBA-programma Business Operations word jij in 12 maanden specialist in informatisering en bedrijfsoptimalisatie. Je volgt 4 masterclasses en doet brede kennis op over Informatie-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Van het analyseren van processen, tot budgettering en de rol van IT en digitalisering in het bedrijf. Je leert strategisch plannen en implementeren, om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Iets voor jou? Je kunt elke dag starten met het MBA-programma Business Operations.

Waarom dit MBA-programma?

Het MBA-programma Business Operations is uitermate geschikt als je brede kennis in dit vakgebied wilt vergaren, maar niet in de gelegenheid bent om de volledige MBA-opleiding te volgen. De combinatie van de masterclasses biedt een uitstekende verdieping op het gebied van bedrijfsprocessen. Je voert praktijkopdrachten uit die je direct kunt toepassen in je eigen werk. Je kunt dit programma binnen 12 maanden afronden en beschikt dan over gedegen kennis van Informatie-, Operations-, Strategisch en Financieel management. 

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Business Operations 8579

Bij deze opleiding kun je 20 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Masterclass Operations management
  5 EC
 • Masterclass Financieel Management
  5 EC
 • Masterclass Informatiemanagement
  5 EC
 • Masterclass Strategisch Management
  5 EC

Wat leer ik?

Hoe analyseer, plan en optimaliseer ik bedrijfsprocessen? Welke rol spelen IT en digitalisering in het bedrijf? Kunnen er trajecten geautomatiseerd worden? Het MBA-programma Business Operations geeft jou antwoord op deze vragen én meer. Bij alle processen houd je de financiële kant goed in de gaten. De kennis en vaardigheden die je opdoet kun je direct toepassen in jouw (toekomstige) functie. Een paar onderwerpen die de revue passeren zijn:

 • business intelligence
 • procesanalyse
 • IT-strategie
 • business model innovation
 • budgettering

Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten

Tijdens het MBA-programma Business Operations volg jij 4 praktijkbijeenkomsten. Onder begeleiding van een expert uit het werkveld verdiep je je in specifieke onderwerpen behorende bij de 4 masterclasses Informatie-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Daarnaast ga je aan de hand van cases je kennis toepassen in je eigen werk en je vaardigheden oefenen. Je kunt zelf plannen wanneer je bij een praktijkbijeenkomst aanwezig wilt zijn.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Business Operations is een specifieke vooropleiding niet vereist. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Houd er daarnaast rekening mee dat je bepaalde opdrachten moet kunnen uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Heb je een vraag? Een studieadviseur helpt je graag!

NTI University of Applied Sciences heeft een team van professionele studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Overdag en ’s avonds. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.

Examen

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het MBA-programma Business Operations af met 4 papers. Tevens is deelname aan de praktijkdagen verplicht. Na afloop ontvang je een erkend certificaat. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstromen naar de volledige MBA-opleiding

Mocht je er na afloop van dit MBA-programma voor kiezen om alsnog de volledige Master of Business Administration te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Je dient dan wel te voldoen aan de toelatingseisen van de Master of Business Administration.

Studieduur & lesgeld

Levenlanglerenkrediet: leen bij DUO tegen gunstige voorwaarden

Lenen via DUO mogelijk stickerBen je toelaatbaar voor de volledige Master of Business Administration (MBA), ben je jonger dan 55 jaar en betaal je zelf het college- of lesgeld? Dan kun jij het les- en examengeld van deze opleiding lenen via DUO tegen zeer gunstige voorwaarden. Lees meer over dit Levenlanglerenkrediet.

MBA-programma Business Operations 8579

Termijnen 12 Maanden *
Lesgeld per termijn € 294,00
 • De inschrijfkosten zijn € 50,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3