→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Leer organisatiebreed aantonen dat je juist omgaat met data

Werk je als (bedrijfs)jurist en wil je je op masterniveau verdiepen in intellectueel eigendomsrecht? Of wil je jouw kennis over privacybescherming en de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) up-to-date houden? Kies dan voor deze praktijkgerichte Masterclass. Je leert hoe je als organisatie kunt aantonen dat je handelt conform de AVG en relevante wet- en regelgeving. Ook ga je aan de slag met intellectuele eigendomsrechten en de bescherming daarvan. Denk daarbij aan auteursrecht, merkenrecht en octrooirecht. Benieuwd naar deze Masterclass? Lees dan snel verder!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Hoe is deze opleiding opgebouwd?

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat.

Masterclass Intellectueel eigendomsrecht en privacybescherming 1993

Studieprogramma

Inleidende fase
  • MC Intellectueel Eigendomsrecht en Privacybescherm
Wil jij uitgebreide informatie over de inhoud van deze vakken?

Inclusief praktijkbijeenkomst

Bij de Masterclass Intellectueel eigendomsrecht en privacybescherming hoort een praktijkbijeenkomst. Je krijgt les van een ervaren docent uit het werkveld. Dit gebeurt op een interactieve manier, waarbij je continu de koppeling legt tussen theorie en praktijk. Je volgt de praktijkbijeenkomst halverwege de Masterclass.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Onze docenten zijn verbonden met de academische wereld en bekend met de recente vakliteratuur. Je kunt bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen en feedback. Voor alle andere vragen neem je contact op met je mentor. Lees meer over de begeleiding.

Waarom een Masterclass?

Kom jij in je werk kennis tekort over een bepaald onderwerp? Wil je je wel bijscholen en meer verdieping geven aan je werk, maar kun je geen langdurige opleiding volgen? Dan is een Masterclass ideaal. Je volgt één vak op masterniveau. Je bestudeert de theorie in je eigen tempo en brengt deze in de praktijk tijdens een klassikale bijeenkomst.

Onderdeel van erkende Master

Deze Masterclass is een onderdeel van de erkende Master Bedrijfsrecht van Hogeschool NCOI. Hogeschool NTI werkt hierbij samen met Hogeschool NCOI. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit.

Studeren bij NTI

Ben je toe aan meer verdieping in je werkveld en wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Kennis direct toepassen in jouw functie

Studeren via jouw online leeromgeving

Praktijkdagen volgen van echte vakdocenten

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te starten met de Masterclass Intellectueel eigendomsrecht en privacybescherming heb je geen vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Houd er daarnaast rekening mee dat je bepaalde opdrachten moet kunnen uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Vragen? Een studieadviseur helpt je graag

Wil je graag meer informatie over de Masterclass Intellectueel eigendomsrecht en privacybescherming en de toelatingseisen van deze opleiding? Vraag dan een gratis studieadviesgesprek aan. Uiteraard gratis en vrijblijvend. Zo kom je meer te weten over de inhoud van de opleiding, het lesmateriaal en de online leeromgeving. 

Examen

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit de Masterclass af met een praktijkopdracht en een paper. Na afloop ontvang je een certificaat van Hogeschool NCOI. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Examenkosten

De examenkosten bedragen € 50,00 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Je betaalt alleen lesgeld en examenkosten

Met de Masterclass Intellectueel eigendomsrecht en privacybescherming profiteer je van ons unieke all-in concept. Dit betekent dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor: vakliteratuur, studiemateriaal, praktijkbijeenkomsten en reprorecht. Professionele vakliteratuur is in het lesgeld inbegrepen. Daarnaast betaal je bij ons 3 maanden lesgeld en examenkosten en je hebt vervolgens tot 6 maanden de tijd om je studie te doorlopen en de examens af te ronden. Je krijgt dus 3 maanden gratis uitloop, zonder extra kosten.

Vraag een offerte aan

Kosten Masterclass intellectueel eigendomsrecht en privacybescherm 1993

Het lesgeld is inclusief
  • Alle benodigde vakliteratuur
  • Begeleiding tijdens je hele studie
  • Gratis verlenging van je studieduur
  • Praktijkdagen met vakdocenten

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

NTI Premium

NTI introduceert NTI Premium. Een maandabonnement met meer dan vijfhonderd online trainingen. Krijg toegang tot podcasts, webinars en cursussen vol actuele thema’s. Een compleet aanbod voor elk type student, flexibel te volgen en elke maand opzegbaar. Ontdek hier alle voordelen.

€ 14,95    (Maandelijks)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.