FlexibelStuderen® bij NTI

Nederland heeft 2,5 miljoen volwassen studenten. Dat zijn 2,5 miljoen manieren om te studeren. Daarom kun je met FlexibelStuderen® van NTI studeren op een manier die echt bij jou past. Dus ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst ’s nachts. Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Persoonlijk studieadvies

Daarom FlexibelStuderen®

Met FlexibelStuderen® van NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent, je studeert op een manier die echt bij jou past.

  • Start met jouw opleiding wanneer je wilt 
  • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert
  • In een online leeromgeving en met echte studieboeken
  • Volg praktijkdagen en webinars wanneer het jou uitkomt
  • Doe digitaal examen wanneer jij eraan toe bent

» HBO-opleidingen: wat betekent FlexibelStuderen®?
» MBO-opleidingen: wat betekent FlexibelStuderen®?
» Cursussen: thuis studeren, in de praktijk oefenen

boekenwurm studeren3

Online leeromgeving

Bij NTI studeer je via een online leeromgeving. Zo ervaar jij de voordelen van flexibel studeren terwijl je de benodigde ondersteuning krijgt. In de online leeromgeving onderhoud je contact met je docenten en medestudenten. Je vindt er onder andere (interactieve) oefenopgaven, webinars en kennisclips. In combinatie met uitstekende vakliteratuur, begeleiding van topdocenten en praktijkbijeenkomsten word jij optimaal voorbereid op je examens. 

Studiemethodes

Bij NTI kun je gebruik maken van uiteenlopende studiemethodes, die flexibel studeren nog makkelijker maken. Per opleiding is gekeken naar de optimale combinatie van online onderwijs, zelfstudie met de beste studieboeken en klassikale bijeenkomsten. Hierdoor kan bijvoorbeeld het aantal klassikale bijeenkomsten per opleiding verschillen. Zo profiteer jij optimaal van de studiemethodes die het beste bij jouw opleiding passen.