Ervaringen en beoordelingen

Om een goede indruk te krijgen van de tevredenheid van onze cursisten kan het nuttig zijn om reviews te lezen. Op NTI.nl staan bij veel opleidingen reviews van bestaande studenten.

Verder kun je ook onafhankelijke vergelijkingssites raadplegen. Zoals:

Score Feedback Company - 

Gemiddeld een 8.1 en vier sterren op basis van 1588 beoordelingen.
Peildatum: januari 2021
» Bekijk het NTI-profiel bij Feedback Company

Score Springest - 

Gemiddeld een 8.0 en vier sterren op basis van 1323 beoordelingen.
Peildatum: januari 2021
» Bekijk het NTI-profiel bij Springest

Score Trustpilot - Reviews sterren drie

Gemiddeld drie sterren op basis van 1286 beoordelingen. 
Peildatum: januari 2021
» Bekijk het NTI-profiel bij Trustpilot

Onderzoek door managementtijdschrift MT

De lezers van het managementtijdschrift MT hebben de managementopleidingen van het NTI tot de op twee na beste van Nederland verkozen in hun jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van opleidingen. In het onderzoek werden 33 opleidingen meegenomen en het NTI kreeg als beoordelingscijfer een 8,5.
» Lees hier het gehele onderzoek van MT.

Hogeschool NTI op een na beste hogeschool van Nederland

Hogeschool NTI op een na beste hogeschool van NederlandIn de Nationale Studenten Enquête 2014 zijn de bachelor- en masteropleidingen van Hogeschool NTI opnieuw uitstekend beoordeeld: maar liefst zeven opleidingen zijn op ‘Inhoud’ de beste van heel Nederland. HBO Toegepaste Psychologie van Hogeschool NTI is voor de 3e keer op rij inhoudelijk als beste beoordeeld door studenten. Hiermee is deze opleiding de beste bacheloropleiding Toegepaste Psychologie van Nederland. Ook de andere bachelor- en masteropleidingen van Hogeschool NTI presteren uitstekend, want ze hebben bijna allemaal op ‘Inhoud’ minstens een top-drie-beoordeling gekregen. Hogeschool NTI is erg trots op dit resultaat. Het is voor ons het bewijs dat de beste vakliteratuur in combinatie met praktijkgerichte werkvormen door onze studenten hoog wordt gewaardeerd!

MBO-opleidingen

De MBO-opleidingen van NTI MBO College worden door de cursisten als zeer waardevol beoordeeld in het jaarlijkse Studenttevredenheidsonderzoek. Gemiddeld krijgen onze MBO-opleidingen een 7 als beoordeling.

Uit de resultaten komt naar voren dat voor onze MBO-studenten de koppeling met de praktijk erg gewaardeerd wordt. De studenten beoordelen zaken als “Wat je geleerd hebt tijdens de stage” zelfs gemiddeld met een 8,7.

Het NTI doet onder haar studenten apart onderzoek naar de kwaliteit van de praktijkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je immers persoonlijke begeleiding van je docent en worden je de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Zowel de docent als de inhoud van de  praktijkbijeenkomst wordt door studenten gemiddeld met een 8 gewaardeerd. Op onderdelen als “ deskundigheid” en “professionaliteit” scoren de docenten zelfs gemiddeld een 8,4. Goede persoonlijke begeleiding waar dat nodig is, is immers echt belangrijk. NTI biedt de optimale combinatie tussen online zelfstudie en deze klassikale (praktijk) lessen.

Peildatum: september 2014

Studenttevredenheidsonderzoek Cursussen, Talen en Beroepsopleidingen

De studenten van onze Cursussen, Talen en Beroepsopleidingen geven in ons jaarlijks studenttevredenheidsonderzoek aan dat ze zeer tevreden zijn over hun cursus of beroepsopleiding.

Peildatum: september 2014