Omschrijving

Help jonge mensen bij psychische problematiek

Let op: de cursus Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen is binnenkort beschikbaar! Meld je nu alvast aan, en ontvang een seintje zodra de opleiding live gaat.

Werk je met kinderen of jongeren? Dan merk je vast wel eens dat ze niet lekker in hun vel zitten of dat er iets niet klopt. Van de buitenkant is het soms moeilijk inschatten. Elk kind is weer anders. Kan er sprake zijn van een stoornis of niet? Hoe kun je het beste handelen? In deze cursus krijg je antwoorden op deze vragen. Je leert de signalen herkennen en kunt hier op professionele wijze op inspelen. Interessant? Start vandaag nog met de opleiding Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

NTI Student, 40 jaar, Leiden

Een leuke interessante cursus, heel veel geleerd, en zeer zeker de moeite waard. Een leuke interessante cursus, heel veel geleerd, en zeer zeker de moeite waard.

Inhoud

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis verlengen van je studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Wanneer kan ik starten met de opleiding Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen?

We hebben op het moment nog geen duidelijk over wanneer de opleiding Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen live zal gaan. Je kan je nu alvast vrijblijvend inschrijven. Zodra definitief bekend is wanneer de opleiding start, nemen wij direct contact met je op om jouw inschrijving te bevestigen. Je bent tot niets verplicht, maar op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste updates.

Nu al beginnen?

Kan je niet wachten om te beginnen met een opleiding? Dan zijn deze opleidingen misschien wel perfect voor jou!

Examen

Examen

Meer informatie over de examens en diplomering volgt binnenkort, houd onze website in de gaten!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

Bij NTI bieden we de mogelijkheid om de kosten van jouw opleiding in termijnen te voldoen, of in een keer te betalen. Meer informatie over de kosten van de opleiding Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen volgt!

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

4 sterren - gebaseerd op 5 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Jurgen de Boer, 31 jaar, Purmerend

De opleiding zit proffessioneel in elkaar met goed contact met de docenten en Mentoren. Doordat je helemaal je eigen uren werk kan bepalen ben je altjid gemotiveerd wanneer je begint.

NTI Student, 40 jaar, Leiden

Een leuke interessante cursus, heel veel geleerd, en zeer zeker de moeite waard.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.