→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Help agressief gedrag voorkomen met de cursus Omgaan met agressie van het NTI!

Heb je in het dagelijks werk veel met agressie te maken? Of wil je juist goed voorbereid zijn, zodat je juist weet te handelen in het geval van agressie? Dan kies je voor de cursus Omgaan met agressie van het NTI. Tijdens deze boeiende cursus leer je wat de juiste manier is om in te grijpen en hoe je agressie kunt voorkomen. De NTI-cursus Omgaan met agressie is geschikt voor iedereen die in het dagelijks leven met agressie te maken krijgt. Je kunt hierbij denken aan receptionisten, baliemedewerkers, parkeerwachters, beveiligers, verpleegkundigen, conducteurs en bus-/taxichauffeurs.

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt les van docenten met ruime ervaring in het vakgebied
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw moment

Inhoud

Agressie leren herkennen en voorkomen met het NTI

Bij agressiehantering is het belangrijk dat je je in een ander kunt verplaatsen. Hierdoor kun je agressie op bepaalde momenten voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld letten op verbale en non-verbale communicatie om te weten wanneer je moet ingrijpen. Deze praktijkgerichte NTI-cursus gaat diep in op de verschillende onderwerpen die bij het hanteren van agressie komen kijken.

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat is agressie?
 • Wat doet agressie met ons?
 • Is agressie aangeboren of aangeleerd?
 • Communicatie
 • Conflicthantering
 • Agressiehantering
 • Agressie voorkomen

Inclusief lesmateriaal

Geweldig natuurlijk, zo’n online leeromgeving, maar je wilt soms ook gewoon een echt studieboek uit je kast kunnen halen en een onderwerp erop naslaan als dat nodig is. Je vakbibliotheek wil ook wat. Bij NTI is je lesgeld inclusief lesmateriaal. Je betaalt dus niets extra en bespaart hierdoor veel geld.

Je einddoel: inzicht in agressie

Heb je de cursus Omgaan met agressie van het NTI afgerond, dan heb je inzicht gekregen in agressie. Je hebt geleerd om met agressie om te gaan dankzij goede feedback en je manier van communiceren. Daarbij weet je precies wat je moet doen wanneer je met een agressief persoon te maken krijgt.

Bepaal je eigen studietempo

Bij het NTI studeer je op je eigen manier. Dat betekent dat je op ieder moment kunt beginnen met de cursus van jouw keuze. Schrijf je nu in en over een paar dagen heb je het lesmateriaal al in huis.

 • Onze cursussen hebben verschillende studietempo’s. Zo kun je zelf kiezen welk tempo het best bij je past.
 • Heb je even geen tijd om te studeren? Dan sla je gewoon een paar weken over en ga je daarna weer aan de slag.
 • Heb je extra studietijd nodig? Geen enkel probleem: alle cursussen kunnen gratis een half jaar worden verlengd.

Dat is pas studeren op je eigen manier!

Persoonlijke begeleiding

Zelfstandig studeren is leuk, maar soms heb je toch een aanspreekpunt nodig voor niet-inhoudelijke vragen over je studie. Jouw persoonlijke mentor kun je per e-mail en telefoon bereiken.

Lees meer

Toelating

Een bepaalde vooropleiding is niet noodzakelijk

Om de cursus Omgaan met agressie te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Gedurende je opleiding sta je er ook niet alleen voor. Je ontvangt begeleiding door ervaren docenten. Bij je docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de opleiding.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de beroepsopleiding Agressietraining afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Agressietraining 1532

Studietempo in maanden 3 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 123,75
Nu met 50% korting € 61,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Agressietraining, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Agressietraining
5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

In 1 maand gehaald super blij mee met de snel beoordeling en de aan vraag certificaat.

Bekijk alle ervaringen