→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Help agressief gedrag voorkomen met de Agressietraining

Heb je in het dagelijks werk veel met agressie te maken? Of wil je juist goed voorbereid zijn, zodat je juist weet te handelen in het geval van agressie? Dan kies je voor deze Agressietraining van NTI. Tijdens deze boeiende cursus leer je wat de juiste manier is om in te grijpen en hoe je agressie kunt voorkomen. De cursus Omgaan met agressie is geschikt voor iedereen die in het dagelijks leven met agressie te maken krijgt. Je kunt hierbij denken aan receptionisten, baliemedewerkers, parkeerwachters, beveiligers, verpleegkundigen, conducteurs en bus-/taxichauffeurs.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Agressietraining is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Inhoud

Agressie leren herkennen en voorkomen

Bij agressiehantering is het belangrijk dat je je in een ander kunt verplaatsen. Hierdoor kun je agressie op bepaalde momenten voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld letten op verbale en non-verbale communicatie om te weten wanneer je moet ingrijpen. Deze praktijkgerichte NTI-cursus gaat diep in op de verschillende onderwerpen die bij het hanteren van agressie komen kijken.

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat is agressie?
 • Wat doet agressie met ons?
 • Is agressie aangeboren of aangeleerd?
 • Communicatie
 • Conflicthantering
 • Agressiehantering
 • Agressie voorkomen

Je einddoel: inzicht in agressie

Heb je de cursus Omgaan met agressie van het NTI afgerond, dan heb je inzicht gekregen in agressie. Je hebt geleerd om met agressie om te gaan dankzij goede feedback en je manier van communiceren. Daarbij weet je precies wat je moet doen wanneer je met een agressief persoon te maken krijgt.

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Een bepaalde vooropleiding is niet noodzakelijk

Om de cursus Omgaan met agressie te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Gedurende je opleiding sta je er ook niet alleen voor. Je ontvangt begeleiding door ervaren docenten. Bij je docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de opleiding.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de beroepsopleiding Agressietraining afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.


Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen

Agressietraining

5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

 

In 1 maand gehaald super blij mee met de snel beoordeling en de aan vraag certificaat.

Bekijk alle ervaringen