Wil je jouw eigen bedrijf starten? Dat kan!

Droom jij ervan om een creatieve kapperszaak te beginnen? Of ambieer je misschien een carrière als zelfstandig life coach? Wij zijn er om je te begeleiden bij het opzetten van jouw eigen onderneming, waarin jij je hart kwijt kan. Met onze opleidingen vergroot je jouw vakkennis en verwerf je tegelijkertijd alle benodigde vaardigheden om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

Het aantal zzp'ers in Nederland steeg in tien jaar tijd van 875.000 naar 1,6 miljoen, meldt RTL Nieuws. En dat is begrijpelijk, want voor jezelf beginnen heeft veel voordelen: je kunt werken waar en wanneer je wilt, bepaalt zelf de bedrijfsstrategie en verdient geld met iets waar je blij van wordt. Bovendien, hoe leuk is het om ondernemer te worden en jouw bedrijf plots te zien floreren? NTI biedt een breed scala aan opleidingen waarmee je vanuit je passie of hobby zelfstandig kunt beginnen. Ontdek hieronder een aantal mogelijkheden in elke branche!

Ben je op zoek naar praktische tips en tricks over het opstarten van je eigen onderneming? Ontdek meer in
dit artikel!

Ondernemen


Hair & beautyCoaching en gezondheid


Creatief


ICTHeb je vragen?

Wil je sparren over jouw studiekeuze? Of heb je de perfecte ZZP-opleiding op het oog, maar wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze studieadviseurs. Zij staan voor je klaar en denken met je mee.

Neem contact op