Algemeen

  • Nieuwe MBO-opleidingen in de ICT, zorg en dienstverlening!

    datum: 17 juli 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in software development? Of wil je je verdiepen in de veelzijdige wereld van facilitaire dienstverlening? Dan hebben we goed nieuws! NTI heeft nieuwe erkende MBO-opleidingen gelanceerd waarmee je je kunt specialiseren in deze vakgebieden.

  • Veel werk voor fitnessinstructeurs, advocaten en docenten!

    datum: 1 juli 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Zit je eraan te denken om advocaat te worden? Of wil je graag voor de klas staan als docent aardrijkskunde? Dan heb je geluk, want precies deze banen zijn toegevoegd aan het rijtje van 'meest kansrijke banen', meldt het UWV. Oftewel, dit jaar is dé kans om behoorlijke carrière te maken in deze vakgebieden!

  • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

    datum: 15 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen

    AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

  • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

    datum: 3 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen

    2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

  • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

    datum: 14 december 2023 Geplaatst in: Algemeen

    Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

  • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

    datum: 30 maart 2022 Geplaatst in: Algemeen

    De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

  • Korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Als student van NTI krijg jij kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.